MARS ÉS HOLD EGYÜTTÁLLÁS

2020. május 15-én égi útja során a Halak jegyében haladó Hold megérkezik a Mars mellé, amely 2020. május 13. óta szintén ebben a csillagjegyben tartózkodik. Az önismereti, pszichológiai szemléletű asztrológiában a Hold a lelki, érzelmi folyamatok lenyomatait tükrözi, ezzel szemben a Mars az akarat – és önérvényesítő képességet képviseli!

Így joggal vetődhet fel benned a kérdés, mi is “történhet”, amikor ez a két, egymással teljesen ellentétes jelentéstartalmakat szimbolizáló planéta létesít egymással együttállás fényszöget?

A legfontosabb, hogy a Mars és Hold együttállás leginkább az érzelmekről szól! Kíváncsi vagy, ez mit is jelent bővebben? Akkor tarts még velünk pár percig!

Mars és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezen a napon sokkal érzékenyebb lehetsz, mint általában! Lelki világod sebezhetőbbé válik, ezáltal a szokásosnál jobban megérinthetnek, akár meg is viselhetnek helyzetek…

Te Magad is tapasztalhatod saját, de mások szeszélyességét, akár ingerlékenységét is. Sőt, ez a hatás elősegítheti az irracionális és érthetetlen viselkedést és tetteket…

Azok, akiknek hajalma van rá, feszültségeik “enyhítésére” élhetnek különböző szerekkel (gyógyszerek, alkohol, stb.). Nem árt azonban az óvatosság, mert ezek most a kelleténél erősebben hathatnak…

A Mars és Hold együttállás idején szívesebben zárkózol be, és vonulsz vissza a nagyvilág „zajai” elől…

Most érzékenységedet az is okozhatja, hogy korábbi, nem tisztázott nehézségek, belső vívódások, konfliktusok törhetnek a felszínre benned… Légy azonban tudatos, nehogy másokon töltsd ki indulataidat!

Mars és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Viszont ez egy kiváló nap lehet arra, hogy saját érzelmeidet képviseld és kifejezd! A hozzád közel állókkal megoszthatod, hogy mi zajlik benned… S ezek az intim helyzetek kapcsolataidat előre is mozdíthatják, bemélyíthetik azt!

Ismerd fel valódi érzelmeidet egy hatékony eszköz segítségével!

Mars és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

A Halak jegyében lévő Mars és Hold együttállás nem a racionalitást igénylő, józan cselekedetek, vagy a kemény, fizikai munka ideje!

Ha komolyabb döntési helyzet elé kerülsz és lehetőséged van rá, inkább várj vele, vagy ha tudod, kerüld el a megterhelő feladatokat!

Fókuszálj inkább Magadra és arra, hogy mi jó Neked! A Halak jegyháttér segíti a kreatív önkifejezési módokat és az erotikát is! Rajzolj, fess, készíts képeket, de nagyon áldásos lehet most egy nagy fürdő, vagy szaunázás, akár pároddal együtt…

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola