JUPITER ÉS VÉNUSZ POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

A Bak jegyében haladó Jupiter egy pozitív, támogató kapcsolódásba kerül a Vénusszal, amely a Szűz csillagjegyben halad!  A két planéta által létrejövő hatás (trigon fényszög) 2020. október 19-én teljesedik ki, ezen a napon érezheted legerősebben együttműködésüket!

Az asztrológiában a Jupiterrel gyakran találkozhatunk úgy, mint a “Nagy Szerencse bolygója”, a Vénusszal pedig mint a “Kis Szerencse planétája”!  De vajon mit is tartogathat -e két “jótevő” szövetsége, miben támogathat Téged a Jupiter és Vénusz pozitív kapcsolódása?

Jupiter és Vénusz kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban jellemző lehet rád az optimizmus, derűlátó, pozitív gondolataiddal pedig másokra is jó hatással lehetsz.

Ilyenkor a környezetedben élőkhöz jóindulatúan, segítőkészen és szeretetteljesen fordulsz. Gesztusaidat, megnyilvánulásaidat a nagyvonalúság, a kedvesség és jóindulat hatja át, s ezáltal akár népszerűséged is növekedhet!

Belső késztetést érezhetsz az iránt, hogy érdeklődj ismerőseid, barátaid és a hozzád közel állók hogyléte iránt, igazán szíveden viselheted mások dolgait.

Fejlődj, gazdagodj most egy új

szemléletmód által!

A Jupiter és Vénusz pozitív kapcsolódása idején sokkal jobban vonzhatod embertársaidat, mint általában, így ez a hatás támogatja új kapcsolatok és románcok létrejöttét is.

A Bak jegyében lévő Jupiter azt is jelezheti, hogy a most létrejövő társulások és szerelmek hosszú ideig tarthatnak, és mindkét fél számára növekedést, biztonságot és gyarapodást hozhatnak.

Ezekben a napokban esztétikai érzéked is kifinomultabbá válik, hamarabb felfigyelhetsz az ízléses dolgokra, többet foglalkozhatsz otthonod csinosítgatásával és a szépítkezéssel is.

Fokozódó kreativitásod hatására most valamilyen művészeti tevékenység által is kifejezheted vágyaidat és elképzeléseidet.

Pénzügyeidre is pozitív hatást gyakorol a Jupiter és Vénusz pozitív kapcsolódása! Jól meg tudod fogalmazni igényeidet, és nagyon kedvező befektetéseket, ügyleteket köthetsz, bevonzhatsz akár támogatásokat, kitűnő pályázati lehetőségeket is!

Amennyiben lehetőséged van rá, ez egy jó periódus lehet egy távolabbi, akár tengeren túli utazáshoz és feltöltődéshez.

A sok támogató és örömteli hatás közepette azonban legyél tudatos! Vigyázz, tarts mértéket az evésben, ivásban és szórakozásban! Ügyelj arra, hogy ne merítsd ki az anyagi kereteidet sem!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Retrográd mozgásban 5 planéta Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Retrográd Uránusz a Bika jegyében Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola
Nap és Hold támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
34. heti asztrológiai előrejelzés Artemisz Asztrológia Debrecen
33. heti asztrológiai előrejelzés Artemisz Asztrológia Debrecen
2020. évi heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Debrecen
Felszálló Holdcsomópont az Ikrek jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő korszakváltás idején Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola