JUPITER ÉS VÉNUSZ KAPCSOLÓDÁSA

2020. január 18. és január 28. közötti időszakban a Bak jegyében haladó Jupiter egy pozitív, támogató kapcsolódásba kerül a Vénusszal, amely 2020. január 13. óta a Halak csillagjegyben halad!  A két planéta által létrejövő hatás (szextil fényszög) 2020. január 23-án teljesedik ki, ezen a napon érezhetjük legerősebben együttműködésüket! Az asztrológiában a Jupiterrel gyakran találkozhatunk úgy, mint a “Nagy Szerencse bolygója”, a Vénusszal pedig mint a “Kis Szerencse planétája”!  Vajon mit is tartogathat -e két “jótevő” szövetsége számunkra?

Jupiter és Vénusz kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban jellemző lehet ránk az optimizmus, derűlátó, pozitív gondolatainkkal pedig másokra is jó hatással lehetünk.

A környezetünkben élőkhöz jóindulatúan, segítőkészen és szeretetteljesen fordulunk. Gesztusainkat, megnyilvánulásainkat a nagyvonalúság, a kedvesség és jóindulat hatja át, s ezáltal akár népszerűségünk is növekedhet!

Belső késztetést érezhetünk az iránt, hogy érdeklődjünk ismerőseink, barátaink és a hozzánk közel állók hogyléte iránt, igazán szívünkön viselhetjük mások dolgait.

Fejlődj, gazdagodj most egy új

szemléletmód által!

A Jupiter és Vénusz kapcsolódása idején sokkal jobban vonzhatjuk embertársainkat, mint általában, így ez a hatás támogatja új kapcsolatok és románcok létrejöttét is.

A Bak jegyében lévő Jupiter azt is jelezheti, hogy a most létrejövő társulások és szerelmek hosszú ideig tarthatnak, és mindkét fél számára növekedést, biztonságot és gyarapodást hozhatnak.

Ezekben a napokban esztétikai érzékünk is kifinomultabbá válik, hamarabb felfigyelhetünk az ízléses dolgokra, többet foglalkozhatunk otthonunk csinosítgatásával és a szépítkezéssel is.

Fokozódó kreativitásunk hatására most valamilyen művészeti tevékenység által is kifejezhetjük vágyainkat és elképzeléseinket.

Pénzügyeinkre is pozitív hatást gyakorol a Jupiter és Vénusz kapcsolódása! Jól meg tudjuk fogalmazni igényeinket, és nagyon kedvező befektetéseket, ügyleteket köthetünk, bevonzhatunk akár támogatásokat is!

Amennyiben lehetőségünk van rá, ez egy jó periódus lehet egy távolabbi, akár tengeren túli utazáshoz és feltöltődéshez.

A sok támogató és örömteli hatás közepette azonban legyünk tudatosak! Vigyázzunk, tartsunk mértéket az evésben, ivásban és szórakozásban! Ügyeljünk arra, hogy ne merítsük ki az anyagi keretünket sem!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz és Hold kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Következő heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Az asztrológia segíthet önmagunk megismerésében Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola