JUPITER ÉS VÉNUSZ KAPCSOLÓDÁSA

Bak jegyében haladó Jupiter egy pozitív, támogató kapcsolódásba kerül a Vénusszal, amely a Bika csillagjegyben halad!  A két planéta által létrejövő hatás (trigon fényszög) ezen a napon teljesedik ki, ma érezhetjük legerősebben együttműködésüket! Az asztrológiában a Jupiterrel gyakran találkozhatunk úgy, mint a “Nagy Szerencse bolygója”, a Vénusszal pedig mint a “Kis Szerencse planétája”!  Vajon mit is tartogathat -e két “jótevő” szövetsége számunkra?

Jupiter és Vénusz kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban jellemző lehet ránk az optimizmus, derűlátó, pozitív gondolatainkkal pedig másokra is jó hatással lehetünk.

A környezetünkben élőkhöz jóindulatúan, segítőkészen és szeretetteljesen fordulunk. Gesztusainkat, megnyilvánulásainkat a nagyvonalúság, a kedvesség és jóindulat hatja át, s ezáltal akár népszerűségünk is növekedhet!

Belső késztetést érezhetünk az iránt, hogy érdeklődjünk ismerőseink, barátaink és a hozzánk közel állók hogyléte iránt, igazán szívünkön viselhetjük mások dolgait.

Fejlődj, gazdagodj most egy új

szemléletmód által!

A Jupiter és Vénusz kapcsolódása idején sokkal jobban vonzhatjuk embertársainkat, mint általában, így ez a hatás támogatja új kapcsolatok és románcok létrejöttét is.

A Bak jegyében lévő Jupiter azt is jelezheti, hogy a most létrejövő társulások és szerelmek hosszú ideig tarthatnak, és mindkét fél számára növekedést, biztonságot és gyarapodást hozhatnak.

Ezekben a napokban esztétikai érzékünk is kifinomultabbá válik, hamarabb felfigyelhetünk az ízléses dolgokra, többet foglalkozhatunk otthonunk csinosítgatásával és a szépítkezéssel is.

Fokozódó kreativitásunk hatására most valamilyen művészeti tevékenység által is kifejezhetjük vágyainkat és elképzeléseinket.

Pénzügyeinkre is pozitív hatást gyakorol a Jupiter és Vénusz kapcsolódása! Jól meg tudjuk fogalmazni igényeinket, és nagyon kedvező befektetéseket, ügyleteket köthetünk, bevonzhatunk akár támogatásokat is!

Amennyiben lehetőségünk van rá, ez egy jó periódus lehet egy távolabbi, akár tengeren túli utazáshoz és feltöltődéshez.

A sok támogató és örömteli hatás közepette azonban legyünk tudatosak! Vigyázzunk, tartsunk mértéket az evésben, ivásban és szórakozásban! Ügyeljünk arra, hogy ne merítsük ki az anyagi keretünket sem!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Részleges hold fogyatkozás teliholddal Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola