JUPITER ÉS NAP EGYÜTTÁLLÁS

Ahogyan közeledünk az év utolsó hónapjának végéhez – s egyben a téli napfordulóhoz is -, a Nap égi útja során egyre közelebb kerül a Bak csillagjegy előteréhez. Az idei évben azonban ez azt is jelenti, hogy a 2019. december 2-a óta a Bak jegyében lévő Jupiterhez is egyre közelebb kerül! A két planéta pontos együttállása 2019. december 27-re tehető, de hatásukat már 2019. december 16-tól érezhetjük, egészen 2020. január 07-ig! A Jupiter és a Nap együttállás idején elsősorban növekvő önbizalmunkat és életkedvünket figyelhetjük meg magunkon, a Bak háttérrel pedig ez realitással és józan értékítélettel egészül ki!

Jupiter és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban saját magunkba és az életbe vetett bizalmunk is fokozódik, és optimistán, sokkal pozitívabb szemlélettel tekintünk az előttünk álló időszakra. Kezdeményezőkészségünk erősebbé válik, tettrekészségünk, vállalkozó szellemünk pedig arra sarkalhat bennünket, hogy most belevágjunk valamilyen nagy, hosszú távra vonatkozó programba, projektbe! A Jupiter és Nap együttállása idején a fejlődés, a bővülés, a terjeszkedés témakörei kerülnek középpontba, s nagy valószínűséggel az ilyen jellegű terveinket szerencsésen meg is tudjuk valósítani. Bátorságunk és erőfeszítésünk által pedig elismerésben vagy akár jutalomban is részesülhetünk!

Ebben a periódusban azt érezhetjük, hogy most igazán szerencsések vagyunk, “segítenek az égiek” és hogy jókor voltunk jó helyen. Ne feledjük, sikerünket nem az ideális külső körülményeknek köszönhetjük, hanem erős hitünknek, pozitív hozzáállásunknak és kitartásunknak!

Mivel a Jupitert az asztrológiában az igazság és törvényesség planétájának tekintjük, most tudatosan az őszinteségre és a feddhetetlen viselkedésre törekedünk!

Lehetőségünk van ezekben a napokban olyan tanítóktól, mesterektől tanulni, akik nagy hatást gyakorolnak életszemléletünkre, de akár mi magunk is ösztönözhetünk másokat, akár példaképekké is válhatunk!

A Bak csillagjegyben létrejövő Jupiter és Nap együttállás idején kellő tudatossággal elérhetünk egy egészséges egyensúlyt az önmegmutatás, önmegvalósítás területén! Ennek a hatásnak ugyanis az a „veszélye”, hogy növekedő tudásunkkal, anyagi javainkkal és sikereinkkel együtt egónk is egyre nagyobbá válhat… Bármit is érjünk el, óvakodjunk az arrogáns, dicsekvő és öntelt megnyilvánulásoktól! Hajlamosabbak lehetünk a túlzásokra is, próbáljunk meg mértéket tartani és jobban figyeljünk arra, mikor és mire költünk!

Fejlődj, gazdagodj most egy új

szemléletmód által!

Ez egy remek időszak a hosszú, vagy messzi utazásokhoz! Most igazán érdemes új helyeket és kultúrákat felfedezni, megismerni. Utazásaink és kalandjaink során nagy hatással lehetnek ránk a látottak és gazdagíthatják, szélesíthetik látásmódunkat!

A Jupiter és Nap együttállása nagyszerű alkalmat biztosít a tanuláshoz is. Kihasználva ezt az időszakot vásárolhatunk új könyveket, de akár egy önfejlesztő, önképző tanfolyamra is beiratkozhatunk!

Felfoghatjuk ezt az időszakot úgy is, hogy tudás és ismeretanyagot gyűjtünk és megalapozzuk az előttünk álló időszakot! Minél több mindent kipróbálunk, minél színesebb látásmódot sajátítunk el, később annál „gazdagabbak” lehetünk! Sokat profitálhatunk most azzal is, hogy önismeretünket fejlesztjük!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Felszálló Holdcsomópont az Ikrek jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Havi horoszkóp videók Artemisz Asztrológia Debrecen
Államilag nyilvántartott asztrológia oktatás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola