JUPITER ÉS MARS TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2020. május 13-án a Mars – ami az asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel – belépett a Halak csillagjegybe, s egészen június 27-ig itt fejti ki hatásait. Ebben az időszakban gyakran érezheted azt, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt Te akarod…mintha erőfeszítéseidet „nagyobb erők” akadályoznák… Ennek oka az, hogy az érzékeny, vizes Halak közeg a Mars tüzes, aktív, kiáradó lendületét visszafogja és lelassítja

A planéta haladása során azonban 2020. június 13. és június 27. közötti időszakban egy pozitív, segítő kapcsolatot – szextil fényszöget – létesít a Bak jegyében lévő Jupiterrel! Az asztrológia tudományában a Jupiter többek között a fejlődés, növekedés, a hit és az optimizmus energiáját szimbolizálja, a Bak jegyháttér ezt józan, reális nézetekkel, felelősségtudattal, teherbírással és kitartással egészíti ki!

Az álmodozó, bizonytalan, de intuitív Halak Marsnak a Bak csillagjegyben lévő Jupiter kedvező “hátszelet”, önbizalmat és szerencsés helyzeteket ad! Ezt a hatást tudatosan kihasználva a Jupiter és Mars támogató kapcsolata idején jó eséllyel sikerül letisztáznod és “mederbe” terelned saját erőforrásaidat és célkitűzéseidet!

Jupiter és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha korábban valamiért nem voltál teljesen biztos bizonyos dolgaidban, vagy akár magadban, a két planéta együttműködésének köszönhetően most önbecsülésed stabilizálódhat! Az önmagadba és saját erődbe vetett hited növekedésnek indul, ami által magabiztosabbá válsz!

Ezekben a napokban újra tudsz bízni abban, hogy ha akarod és teszel érte, bármit elérhetsz, s optimizmussal tekintesz az előtted álló időszakra!

A Halak csillagjegyben haladó Mars hajlamossá tehet a labilitásra, a határozatlanságra… Így ha Te is azt tapasztaltad már egy ideje, hogy nem is tudod igazán, mit akarsz, mit tegyél és mire van szükséged, a Jupiter és Mars támogató kapcsolata által ez pozitív irányban változhat! A két planéta mostani tranzitja jó lehetőséget ad arra, hogy megértsd, hogy mi ösztönöz, motivál Téged valójában!

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Jupiter és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Így az “elinduláshoz”, a világos, reális döntések meghozatalához, a fejlődéshez nagyon kedvező ez az időszak! Ilyenkor sokkal bátrabban fogsz bele abba, amit elterveztél és meg akarsz valósítani, sőt, jobban mersz kockáztatni is!

A Bakban lévő Jupiter elegendő lendületet biztosít Neked a fényszögkapcsolat ideje alatt, s többször lehet részed abban, hogy szerencsés helyzeteket biztosítva igazgatja az utadat”…

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra is, hogy Jupiter és Mars közötti kapcsolathoz „csatlakozik” a Plútó is. Ennek oka az, hogy a Plútó és Jupiter planéták hátráló, azaz retrográd haladásuk miatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Így tehát a fent leírtakhoz intenzív, gyökeres változásra való igény és elszántság is kapcsolódik!

Hasonlóan ahhoz, amit megemlítünk a Plútó és Mars támogató kapcsolatáról szóló írásunkban, ez a hatás is „felráz” és jótékonyan hat a fizikai energiaszintedre, az aktivitásodra! Ha lehetőséged van rá, használd ki, sportolj, próbálj ki új mozgásformákat! Legyen bátorságod komfortzónádból kilépni!

A Jupiter és Mars támogató kapcsolata idején az igazság kérdéskörére nagyon érzékenyen reagálhatsz! Ez az időszak kedvez a különféle jogi ügyeknek, illetve segít küzdeni, kiállni nemcsak saját, hanem mások igazáért is!

A Jupiter által képviselt lendületesség és a Bak jegyháttér elszántsága, teljesítményorientáltsága következtében türelmetlenné válhatsz! Nehézséget okozhat az eredmények kivárása… Tudatosítsd magadban, hogy ezek a hatások most a következetes, fokozatos növekedésnek kedveznek!

Az érzékeny Halak jegyben lévő Mars alapvetően kedvez a befelé fordulásnak, a saját lelki, érzelmi folyamatokban és a pszichológiai, spirituális témákban való elmerülésnek. Kapcsolódása a Bak Jupiterrel még intenzívebben terelhet Téged is -e témák felé, s belevághatsz olyan tevékenységekbe, amelyek során bővül, színesedik, változik a világról alkotott nézeted!

A Jupiter és Mars támogató kapcsolata arra biztat, hogy keress olyan „eszközöket”, amelyek segítségével az életedet, és az egész világot egy „magasabb rendű” szemléletmódon keresztül ismerheted meg. Jó példa erre a pszichológiai szemléletű asztrológia, amely által egyszerre fejlődhet önismereti szinted és tágulhat világnézeted!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola