JUPITER ÉS HOLD TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2020. november 11-én a Hold a Szűz csillagjegybe lépve egy pozitív, segítő kapcsolatba kerül a Bak jegyében járó Jupiterrel! A két planéta között kialakuló együttműködés– trigon fényszög – hatását még másnap  is érezheted.

De vajon miben is lehet segítségedre a Jupiter és Hold támogató kapcsolata?

Most sikeresen, valódi, konkrét lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy különböző életterületeiden “rend” legyen és ezáltal növekedés, fejlődés következzen be éltedbe!

Jupiter és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A két planéta kapcsolódásának hatását kihasználhatod környezeted, az otthonod és kiváltképpen belső világod rendezésére! Nagyszerű időszak ez ahhoz, hogy végre minden a helyére kerüljön. Szelektálhatsz, takaríthatsz, lomtalaníthatsz – mind fizikai, mind lelki értelemben!

Készíthetsz leltárt is! Átnézheted, hogy eddig a nyár folyamán miket spájzoltál el, és mire van még szükséged. Ez nagyon hasznos, hiszen átláthatod, mire nem kell már költened, s számba veheted az eddig begyűjtött élményeidet!

A Bak Jupiter következetességével és kitartásával párosulva munkád most biztosan eredményes és hatékony lesz!

A bolygók támogatását felhasználhatod munkádban is, kategorizálhatod, rendszerezheted a dokumentumokat, a számítógépeden lévő fájlokat, felszámolhatod a káoszt az asztalodon, vagy átláthatóvá teheted a fiókodat! A benned kavargó érzésekre ugyanilyen következetességgel tekinthetsz, igyekezz itt is “takarítani, rendet rakni”!

Jupiter és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Jupiter és Hold támogató kapcsolata kiváló alkalom ahhoz, hogy pénzügyeidet reálisan felmérd. Ha úgy látod jónak, egy tanácsadó segítségével megtakarításaidat újra tervezheted! Sőt, most könnyedén bevonzhatsz egy előnyös pénzügyi támogatást, vagy egy jó befektetést.

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

A planéták összefogásának hatására most foglalkozz többet fizikai és lelki egészségeddel és az életmódod átalakításával– ha úgy ítéled meg, hogy erre hosszú távon szükséged van! Az biztos, hogy a Jupiter és a Hold mostani kapcsolódása kitartásodat erősíti és segít Téged elhatározásodban!

Most megtalálhatod a Neked legjobb módszert és a legmegfelelőbb segítő, támogató személyt is ehhez!

Jupiter és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Jupiter és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Jupiter és Hold támogató kapcsolódása nagyon jó időszak tanuláshoz, és a már meglévő ismeretanyag rendszerbe foglalásához és áttekintéséhez!

Érdeklődésed megnövekedhet a filozofikus, vallási és spirituális témák iránt, és komolyan foglalkoztat a világ működésének, összefüggéseinek megértése! Jó alkalom ez most ahhoz is, hogy kreatív, művészi energiáidat formába öntsd!  

Fontossá válhat az erkölcsösség és az igazságosság számodra, s most nagylelkűséged következtében szívesen támogatsz, segítesz másokat!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola