JUPITER ÉS HOLD FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

2020. szeptember 19-én délután haladása során a Mérleg jegyében járó Hold egy feszültséget és nehézségeket generáló kapcsolatba – kvadrát fényszögbe – kerül a Bak csillagjegyben hátráló Jupiter planétával. A Hold gyors mozgása miatt a két bolygó együttes hatása nem tart hosszú ideig (+/- 1 nap), de “bonyodalmaival” számolnod kell!

Nézzük meg, hogy a mostani Jupiter és Hold feszült kapcsolatának kihívásai miben is nyilvánulhatnak meg?

Mérleg Hold idején nagyon fontossá válhatnak számodra a kapcsolatok, figyelmed inkább erre az életterületedre irányul. Erősen vágyhatsz a társasági életre, viszont ezáltal jobban ki is vagy “szolgáltatva” a külvilágból érkező jelzéseknek…

A Bakban lévő Jupiter mindezt tovább fokozhatja benned! Például most érzékenyebben tud érinteni, ha nem azt a figyelmet és olyan módon kapod partneredtől, barátaidtól, mint amire vágysz…

Jupiter és Hold feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Most nagyobb igényed lehet a “közönségre” és a figyelemre, mint általában. A Jupiter és Hold feszült kapcsolódása idején nagyobb lehet csalódásod, amennyiben ez irányú vágyaid nem teljesülnek!

A jó benyomást, a mások tetszésének elenyerését most fontosabbnak érezheted, mint máskor, akár görcsös megfelelési kényszert is érezhetsz magadon. Személyes kapcsolataidban ez konfliktusokat is generálhat

A két planéta kapcsolata “jóvoltából” ellentétes érzelmeket is érezhetsz, amelyek belső nyugtalanságodat növelhetik: a jupiteri hatás miatt szívesen járnád a saját utadat és lennél független, a Hold viszont most a ragaszkodást, a biztonságot és a kapcsolatok fontosságát erősíti….

Ma hullámzó érzelmi állapotokra, szeszélyességre lehetsz figyelmes önmagadnál, vagy környezetedben. A Jupiter és Hold feszült kapcsolódása idején  saját vagy mások érzelmeiben elbizonytalanodhatsz. Annyira vágyhatsz mások figyelmére, elismerésére, hogy kifejezetten kerülheted azokat a helyzeteket, ahol nézeteltérésre, konfrontációra lehet számítani

Vigyázz, mert a fel sem ismert, kielégületlen igényeidet, különböző “eszközökkel” kompenzálhatod: gondolkodás nélkül vásárolhatsz, vagy ehetsz-ihatsz, szórakozhatsz… melynek később meglesz a “böjtje”!

Jupiter és Hold feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Ha lehetőséged van rá, akkor mindenképpen várj azokkal a döntésekkel, melyek jövőbeni életedre komoly hatással lehetnek! Most könnyen megbánhatod tetteidet, így ha fontolgatod egy kapcsolatod lezárását, érdemes későbbre időzíteni a végső döntést!

Bonyolult, nagy utánajárást igénylő hivatali, vagy üzleti teendőidet is jobb, ha elhalasztod!

Jupiter és Hold feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A mai nap tehát nem alkalmas nehéz, fáradtságos feladatokhoz, munkákhoz, vagy komoly döntésekhez.

Viszont felhívja a figyelmedet arra, hogy tudatosítsd, Te vajon hogyan és mivel pótlod azt, amiben hiányt szenvedsz…? Ismerkedhetsz saját érzelmi szükségleteiddel és azok kapcsolataidra gyakorolt hatásával is!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola