info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Önismereti asztrológia

Gyakorlati útmutató a mindennapi élethez: Asztrológia

Gyakorlati útmutató a mindennapi élethez: Asztrológia

Az asztrológia egy több ezer éves hagyománnyal bíró rendszer, mely mind a mai napig fennmaradt, s most újra fellendülőben van. Az első írásos feljegyzések 4000 évvel ezelőttiek, Mezopotámiából származnak, mely az emberi kultúra bölcsője volt. Belső lényegét tekintve nem azonos a bulvársajtóban megjelenő „útmutatókkal”.
Tovább
Jóslás vagy tanácsadás? 1.

Jóslás vagy tanácsadás? 1.

Gyakorló asztrológusként gyakran találom magamat szembe azzal a hiedelemmel, hogy az asztrológia valami misztikus ködbe burkolt jóslásféle volna. Mindig elhatárolódom attól, hogy én bármit is jósolnék...
Tovább
Jóslás vagy tanácsadás? 2.

Jóslás vagy tanácsadás? 2.

...Csak az időminőség aktualitásait „fordítom le” és adom át közérthetően asztrológusként a hozzám fordulóknak. Amennyire lehetőségeim engedik, próbálom letisztázni, s emberközelivé tenni az ősi tudományok királynőjét!
Tovább
Párkapcsolat és asztrológia

Párkapcsolat és asztrológia

A párkapcsolat az életünket leginkább meghatározó terület, nincs olyan ember, legyen férfi vagy nő, akit ne foglalkoztatna ez a téma. 
Asztrológusként is tapasztalom, hogy a személyes horoszkóp elemzésében mennyire kardinális téma a lehetséges vagy választott partner, a vele való kapcsolat, az együttműködés, együttélés minősége. 
Tovább
Érzelmi horoszkóp

Érzelmi horoszkóp

Születési horoszkópunkban a Nap pozíciója mellett a Hold is kiemelt figyelmet kap. 

Érzelmi, lelki folyamataink lenyomatára utal, olyan alap beállítódásokat határozhatunk meg pozíciója által, mely egész életünkben, mint alap érzelmi működés tetten érhető.
Tovább
Asztrológiai tranzithatások

Asztrológiai tranzithatások

A személyes horoszkóp ábra nem más, mint egy kimerevített pillanatfelvétel az aktuális bolygó pozíciókról a születés időminőségében. A radix, egyfajta "tantervként" értelmezhető, melyben "kódolt" tanulnivalók, leckék és lehetőségek vannak. Ezek ütemezésének a megértéséhez adnak segítséget a tranzitok.
Tovább
Amikor a Szaturnusz meglátogatta a Holdamat

Amikor a Szaturnusz meglátogatta a Holdamat

Szaturnusz tranzit a Holdamon... Megkérdezte, hogy vagyok?
Mély, régóta eltemetett, gyógyultnak hitt sebeket nyitott fel lelkemben, s megkért rá, nézzem meg őket. Mire emlékeztetnek. Türelmesen átismételtette velem, mit tanultam meg róluk az idők folyamán. Megpróbálta fizikai állóképességemet, s megmutatta, az én erőm is véges.
Tovább
Szaturnusz Hold szembenállás másodszorra...

Szaturnusz Hold szembenállás másodszorra...

Én jóban vagyok a Szaturnusszal... Bak csillagjegyűként nem nehéz. Hozzászoktam már a nehézségekhez, megpróbáltatásokhoz, amiket hozott. Erős embert „csinált” belőlem. Mindenféle értelemben. Soha nem tudott legyőzni. Sokkal inkább tanított. Bármilyen nehéz helyzetek voltak életemben, megkerestette velem azt az apró jót is, amire a jövőt építeni lehetett, és kellett.
Tovább
Szaturnusz szembenállásban születési pozíciójával

Szaturnusz szembenállásban születési pozíciójával

Szaturnusz oppozíció Szaturnusz... Mivel én magam is „szaturnuszi” alkat vagyok (horoszkópomban erős a Szaturnusz hatása), ezért azt tapasztalom, hogy egyre könnyebben működöm együtt szaturnuszi tranzitjaimmal. Az elmúlt évben háromszor is kopogtatott nálam „Öreg Tanácsadóm”, azzal a szándékkal, hogy szemrevételezzek, újragondoljak élethelyzeteket, s ahol szükséges változtassak.
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.