info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mundán asztrológia

Uránusz - Mars kvadrát: Újratervezések sokasága!

Uránusz - Mars kvadrát: Újratervezések sokasága!

Jó, ha tudod, hogy másként reagálhass!

Az Oroszlán és Szűz havát (július 22-e és szeptember 23-a között) végig kíséri a Mars – Uránusz feszültsége, mely hatás impulzív türelmetlenségben, baleseti hajlamban, a konfliktusok fokozódásában, váratlan kapcsolati fordulatokban érzékelhető az emberi szinten.
Tovább
Globális változás előtt állunk

Globális változás előtt állunk

Globális változás előtt állunk! Egy hosszú távú, komoly változást hozó időszakban vagyunk, mely 2008-ban indult, s hatásában 2015-ig tart.
Összefoglaló gondolatokat olvashatsz a várható hatásokról. Globális változás előtt állunk!
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Világvége konstelláció?

Plútó-Uránusz kvadrát: Világvége konstelláció?

2016. május közepén végleg elhagyják egymás feszült fényszögét közel 4 éves átalakító tevékenységük után!

„Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes, hasonlóak azokhoz, akik szorgalmazzák a fejlődést, de csak akkor, ha nem jár változással.” Antony de Mello
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1932-1936

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1932-1936

Kos Uránusz - Rák Plútó: Az ország kormányzója: Horthy Miklós volt.
Korábban: Az 1920-as évek elejétől az 1930-as évek elejéig közel 31 ezer magyar vándorolt ki az USA-ba.
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1875-1878

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1875-1878

Oroszlán Uránusz - Bika Plútó.
Az Osztrák-Magyar Monarchia királya és császára: I. Ferenc József volt.
Korábban, 1874-ben: Magyar szociáldemokraták részvételével megkezdődött az osztrák szociáldemokraták első kongresszusa.
 
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1818-1822

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1818-1822

Nyilas Uránusz - Halak Plútó: I. Ferenc császár – király uralkodásának idején járunk…

Korábban 1815-ben: Hazánkban országos kolerajárvány tizedelte a lakosságot.
Napoleon Waterloonál döntő vereséget szenvedett a szövetséges haderőtől.
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1755-1762

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1755-1762

Halak Uránusz - Nyilas Plútó: Mária Terézia uralkodásának ideje...
Korábban, 1753-ban: Hódmezővásárhelyen a parasztok között a kuruc szabadságharcokra hivatkozó szervezkedés indult...
Tovább
Hajdúszoboszló horoszkópja 1.

Hajdúszoboszló horoszkópja 1.

2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”.
Tovább
Hajdúszoboszló horoszkópja 2.

Hajdúszoboszló horoszkópja 2.

2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”. Nagy feladatra vállalkoztam, amikor elkészítettem Hajdúszoboszló horoszkópját. 
Tovább
Hajdúszoboszló horoszkópja 3.

Hajdúszoboszló horoszkópja 3.

2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”. Nagy feladatra vállalkoztam, amikor elkészítettem a település horoszkópját. Sok idő eltelt, mire a Városi Művelődési Házban ebből egy előadás születhetett, s itt kértek fel arra, amennyiben lehetőséget kapok rá, írásban is készítsem el az előadás anyagát.
Tovább
Péntek 13!

Péntek 13!

A babonás félelem, mely körbeveszi ezt a számot a misztikus múltba nyúlik vissza!
A számokat ma leginkább a racionális és anyagi világ megértésére használjuk, ugyanakkor a számoknak van egy intuitív, analógiás jelentésszintje is, mely üzeneteket szintén értelmezhetjük, ha nyitottak vagyunk rá. A számmisztika ma is ezzel foglalkozik.
Tovább
Nyári napforduló

Nyári napforduló

A nyári napforduló időszaka manapság ismét a figyelem fókuszába került. Sajnálatos módon ma leginkább turista-csalogató látványosságként, esetleg populáris ezo-rendezvényként találkozhatunk vele, miközben a többség egyáltalán nincs tudatában szakrális, archaikus jelentésének.
Tovább
Adventi gondolatok

Adventi gondolatok

A napfordulók által kettéosztott év szimbolikusan kifejezi számunkra az élet ritmusát, annak legmélyebb misztériumait. A természet körforgása az élet körforgása egyben.
A téli napforduló idején eljut a Nap a legalacsonyabb pontjára, s belép a Bak csillagkép előterébe. Ezen a ponton látszólag még a sötétség uralkodik. Ugyanakkor a Fény a Napkirály, mint az élet, - pszichológiailag a tudat kifejeződése -, a legmélyebb ponton átbillenve ismét átveszi az uralmat.
Tovább
Húsvéti gondolatok

Húsvéti gondolatok

Keresztény kultúránk legnagyobb ünnepköre a Húsvét, mely a tavasz ébredéséhez kapcsolódik. A tavaszi nap-éj egyenlőséggel kezdetét veszi az új (kozmikus) év, s a természet a hosszú, téli időszak után újjászületik. A nappali világosság és sötétség harca az őszi napfordulóig a fény javára billen.
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera