info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mundán asztrológia

Globális változás előtt állunk

Globális változás előtt állunk

Globális változás előtt állunk! Egy hosszú távú, komoly változást hozó időszakban vagyunk, mely 2008-ban indult, s hatásában 2015-ig tart.
Összefoglaló gondolatokat olvashatsz a várható hatásokról. Globális változás előtt állunk!
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Világvége konstelláció?

Plútó-Uránusz kvadrát: Világvége konstelláció?

2016. május közepén végleg elhagyják egymás feszült fényszögét közel 4 éves átalakító tevékenységük után!

„Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes, hasonlóak azokhoz, akik szorgalmazzák a fejlődést, de csak akkor, ha nem jár változással.” Antony de Mello
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1932-1936

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1932-1936

Kos Uránusz - Rák Plútó: Az ország kormányzója: Horthy Miklós volt.
Korábban: Az 1920-as évek elejétől az 1930-as évek elejéig közel 31 ezer magyar vándorolt ki az USA-ba.
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1875-1878

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1875-1878

Oroszlán Uránusz - Bika Plútó.
Az Osztrák-Magyar Monarchia királya és császára: I. Ferenc József volt.
Korábban, 1874-ben: Magyar szociáldemokraták részvételével megkezdődött az osztrák szociáldemokraták első kongresszusa.
 
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1818-1822

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1818-1822

Nyilas Uránusz - Halak Plútó: I. Ferenc császár – király uralkodásának idején járunk…

Korábban 1815-ben: Hazánkban országos kolerajárvány tizedelte a lakosságot.
Napoleon Waterloonál döntő vereséget szenvedett a szövetséges haderőtől.
Tovább
Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1755-1762

Plútó-Uránusz kvadrát: Események a magyar történelemben 1755-1762

Halak Uránusz - Nyilas Plútó: Mária Terézia uralkodásának ideje...
Korábban, 1753-ban: Hódmezővásárhelyen a parasztok között a kuruc szabadságharcokra hivatkozó szervezkedés indult...
Tovább
Hajdúszoboszló horoszkópja 1.

Hajdúszoboszló horoszkópja 1.

2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”.
Tovább
Hajdúszoboszló horoszkópja 2.

Hajdúszoboszló horoszkópja 2.

2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”. Nagy feladatra vállalkoztam, amikor elkészítettem Hajdúszoboszló horoszkópját. 
Tovább
Hajdúszoboszló horoszkópja 3.

Hajdúszoboszló horoszkópja 3.

2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”. Nagy feladatra vállalkoztam, amikor elkészítettem a település horoszkópját. Sok idő eltelt, mire a Városi Művelődési Házban ebből egy előadás születhetett, s itt kértek fel arra, amennyiben lehetőséget kapok rá, írásban is készítsem el az előadás anyagát.
Tovább
Péntek 13!

Péntek 13!

A babonás félelem, mely körbeveszi ezt a számot a misztikus múltba nyúlik vissza!
A számokat ma leginkább a racionális és anyagi világ megértésére használjuk, ugyanakkor a számoknak van egy intuitív, analógiás jelentésszintje is, mely üzeneteket szintén értelmezhetjük, ha nyitottak vagyunk rá. A számmisztika ma is ezzel foglalkozik.
Tovább
Nyári napforduló

Nyári napforduló

A nyári napforduló időszaka manapság ismét a figyelem fókuszába került. Sajnálatos módon ma leginkább turista-csalogató látványosságként, esetleg populáris ezo-rendezvényként találkozhatunk vele, miközben a többség egyáltalán nincs tudatában szakrális, archaikus jelentésének.
Tovább
Adventi gondolatok

Adventi gondolatok

A napfordulók által kettéosztott év szimbolikusan kifejezi számunkra az élet ritmusát, annak legmélyebb misztériumait. A természet körforgása az élet körforgása egyben.
A téli napforduló idején eljut a Nap a legalacsonyabb pontjára, s belép a Bak csillagkép előterébe. Ezen a ponton látszólag még a sötétség uralkodik. Ugyanakkor a Fény a Napkirály, mint az élet, - pszichológiailag a tudat kifejeződése -, a legmélyebb ponton átbillenve ismét átveszi az uralmat.
Tovább
Húsvéti gondolatok

Húsvéti gondolatok

Keresztény kultúránk legnagyobb ünnepköre a Húsvét, mely a tavasz ébredéséhez kapcsolódik. A tavaszi nap-éj egyenlőséggel kezdetét veszi az új (kozmikus) év, s a természet a hosszú, téli időszak után újjászületik. A nappali világosság és sötétség harca az őszi napfordulóig a fény javára billen.
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.