info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Karmikus hatások

Karma és önismeret

Karma és önismeret

Egyre többen keressük, mi az életünk magasabb rendű célja, feladata. „Mi végre születtünk a világra?” E keresés közben sokszor találkozunk a „karma” fogalmával, ami hindu eredetű kifejezés. Tettet jelent, a tettek által szövődött egyéni sorsot, mely az ok és okozat, a tett és hatásának törvényszerűségeit foglalja magába.
Tovább
Szaturnusz mítosza = A karma működése

Szaturnusz mítosza = A karma működése

A mítoszok a lélek meséi, melyek történeteikkel a mai ember számára is követhetővé teszik a lélekben zajló folyamatokat. Érdemes megismerni őket, mert ősi, általános igazságokat fejeznek ki, s a történetek szereplőin keresztül önmagunk működésére ismerhetünk.
Tovább
Karma és asztrológia

Karma és asztrológia

E két téma összekapcsolása felveti a determináltság (eleve elrendelés, elrendeltség) és az ember szabad akaratának problematikáját.

Ellentmondásosnak és egymással szembenállónak, egymással össze nem egyeztethetőnek tűnik e két álláspont az ember sorsát illetően.
Tovább

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.