info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Karmikus hatások

Karma és önismeret

Karma és önismeret

Egyre többen keressük, mi az életünk magasabb rendű célja, feladata. „Mi végre születtünk a világra?” E keresés közben sokszor találkozunk a „karma” fogalmával, ami hindu eredetű kifejezés. Tettet jelent, a tettek által szövődött egyéni sorsot, mely az ok és okozat, a tett és hatásának törvényszerűségeit foglalja magába.
Tovább
Szaturnusz mítosza = A karma működése

Szaturnusz mítosza = A karma működése

A mítoszok a lélek meséi, melyek történeteikkel a mai ember számára is követhetővé teszik a lélekben zajló folyamatokat. Érdemes megismerni őket, mert ősi, általános igazságokat fejeznek ki, s a történetek szereplőin keresztül önmagunk működésére ismerhetünk.
Tovább
Karma és asztrológia

Karma és asztrológia

E két téma összekapcsolása felveti a determináltság (eleve elrendelés, elrendeltség) és az ember szabad akaratának problematikáját.

Ellentmondásosnak és egymással szembenállónak, egymással össze nem egyeztethetőnek tűnik e két álláspont az ember sorsát illetően.
Tovább

Hallgatóink oktatásunkról

Visszajelzéseket olvashatsz Hallgatóinktól a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológiai Iskolára vonatkozóan az oktatásról, a horoszkóp állításról, a távoktatásról, motivációikról...

Angéla

Nagyon sokat segítenek a fokozatosan bővülő asztrológiai ismereteim a munkám és a magánéletem során egyaránt, és mert átélhetem, hogy hasonló életszemléletű emberek között vagyok, jó társaságban, nem érzem magam kívülállónak a „másképp gondolkodásom” miatt.