info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Önismereti anyagok

Dióhéjban az önismeretről


Az önismereti út fontosságáról, fázisairól, pszichológiai és spirituális összefüggéseiről szóló előadást hallgathatják meg.
Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető.
Tovább

Krízis, mint lehetőség a változásra és átalakulásra


Válságaink, kríziseink ritmusáról, megoldási mintáinkról, erőforrásainkról szóló előadás 2010. november 22-én került rögzítésre.
Előadó: Oláhné Mednyánszki Krisztina pszichodráma vezető, okleveles asztrológus. 
Tovább

Közösségi-egyéni válságok asztrológiai szempontból


 

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető előadása Debrecenben, az Életreform Egyesületben. Jelenleg az életünk minden területén válságot élünk meg. A válság mindig krízissel jár együtt. A válsághelyzet mindig lehetőség arra, hogy új megküzdési stratégiákat dolgozzunk ki. Ezzel személyiségünk fejlődik, régi fejlettségi szintünket meghaladjuk. Minden krízis tehát fejlődést generál, egyéni és közösségi síkon is.
Tovább

Az ezotéria és tévútjai

Az ezotéria és exotéria jellemzőit, különbségeit tárjuk fel az előadás során. Különbséget teszünk a jóslás és tanácsadás között.
Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető.
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera