info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Önismereti anyagok

Dióhéjban az önismeretről


Az önismereti út fontosságáról, fázisairól, pszichológiai és spirituális összefüggéseiről szóló előadást hallgathatják meg.
Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető.
Tovább

Krízis, mint lehetőség a változásra és átalakulásra


Válságaink, kríziseink ritmusáról, megoldási mintáinkról, erőforrásainkról szóló előadás 2010. november 22-én került rögzítésre.
Előadó: Oláhné Mednyánszki Krisztina pszichodráma vezető, okleveles asztrológus. 
Tovább

Közösségi-egyéni válságok asztrológiai szempontból


 

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető előadása Debrecenben, az Életreform Egyesületben. Jelenleg az életünk minden területén válságot élünk meg. A válság mindig krízissel jár együtt. A válsághelyzet mindig lehetőség arra, hogy új megküzdési stratégiákat dolgozzunk ki. Ezzel személyiségünk fejlődik, régi fejlettségi szintünket meghaladjuk. Minden krízis tehát fejlődést generál, egyéni és közösségi síkon is.
Tovább

Az ezotéria és tévútjai

Az ezotéria és exotéria jellemzőit, különbségeit tárjuk fel az előadás során. Különbséget teszünk a jóslás és tanácsadás között.
Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető.
Tovább

Hallgatóink oktatásunkról

Visszajelzéseket olvashatsz Hallgatóinktól a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológiai Iskolára vonatkozóan az oktatásról, a horoszkóp állításról, a távoktatásról, motivációikról...

Angéla

Nagyon sokat segítenek a fokozatosan bővülő asztrológiai ismereteim a munkám és a magánéletem során egyaránt, és mert átélhetem, hogy hasonló életszemléletű emberek között vagyok, jó társaságban, nem érzem magam kívülállónak a „másképp gondolkodásom” miatt.