info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Önismereti anyagok

Dióhéjban az önismeretről


Az önismereti út fontosságáról, fázisairól, pszichológiai és spirituális összefüggéseiről szóló előadást hallgathatják meg.
Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető.
Tovább

Krízis, mint lehetőség a változásra és átalakulásra


Válságaink, kríziseink ritmusáról, megoldási mintáinkról, erőforrásainkról szóló előadás 2010. november 22-én került rögzítésre.
Előadó: Oláhné Mednyánszki Krisztina pszichodráma vezető, okleveles asztrológus. 
Tovább

Közösségi-egyéni válságok asztrológiai szempontból


 

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető előadása Debrecenben, az Életreform Egyesületben. Jelenleg az életünk minden területén válságot élünk meg. A válság mindig krízissel jár együtt. A válsághelyzet mindig lehetőség arra, hogy új megküzdési stratégiákat dolgozzunk ki. Ezzel személyiségünk fejlődik, régi fejlettségi szintünket meghaladjuk. Minden krízis tehát fejlődést generál, egyéni és közösségi síkon is.
Tovább

Az ezotéria és tévútjai

Az ezotéria és exotéria jellemzőit, különbségeit tárjuk fel az előadás során. Különbséget teszünk a jóslás és tanácsadás között.
Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető.
Tovább

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egáész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!