info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Ősz: Mérleg, Skorpió, Nyilas

Mérleg hava: A harmónia keresés időszaka

Mérleg hava: A harmónia keresés időszaka

Az őszi nap-éj egyenlőséggel köszönt be az életünkbe a Mérleg időszaka. Egy kiegyensúlyozó ponton a sötétség és világosság között.
Ez nem az az egyensúly, amiből valaminek meg kell születnie – ez a Kosra jellemző, mely a tavaszi nap-éj egyenlőséggel indul -, hanem az az egyensúly, mely egy fejlődési, érési időszak végén következik be.
Tovább
Skorpió hava: Az elmúlás időszaka

Skorpió hava: Az elmúlás időszaka

Miközben a Nap a Skorpió csillagkép előterében jár, a természet visszaszívja erőit a földbe, látszólag meghal. A külvilág hideg, zord, esetleg fagyos, de a mélyben jelentős folyamatok zajlanak. 

A természet átalakítja az erőit, raktározza, hogy legyen muníciója a tavaszi feltámadáshoz.
Tovább
Nyilas hava: A lelki felemelkedés időszaka

Nyilas hava: A lelki felemelkedés időszaka

A Nyilas hava az Advent időszaka, amely végén a fény „megszületik” az év legrövidebb napján. S a remény, mely segít életünk sötét szakaszait túlélni, nem más, mint az a vágyott igényünk, hogy életünknek célja van! 

S a Nyilast legjobban ez a célkeresés jellemzi.
Tovább

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.