info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz a jegyekben

Vénusz a Kos csillagképben

Vénusz a Kos csillagképben

A Vénusz itt kifejti inspiráló, néha türelmetlen hatását vágyainkkal kapcsolatosan.

Az ösztöntörekvéseket, szexuális energiákat felerősíti az emberekben, akaratossá, akár önzővé is teszi azok megélését.
Tovább
Vénusz a Bika csillagképben

Vénusz a Bika csillagképben

Visszafogottabb, és kevésbé önző módon segíti, hogy értékes és tartós dolgaink állagát őrizzük, csinosítsuk, szépítgessük.
Fókuszba kerül a nőiesség, a szerelem, az életélvezetek, és a párkapcsolatok témája. Ez jelentkezhet a számunkra értékes kapcsolataink „állagának” javítására irányuló törekvésben, de az egyedül élők számára a hiányzó kapcsolatok fájdalmában is. 
Tovább
Vénusz az Ikrek csillagképben

Vénusz az Ikrek csillagképben

Amikor az Ikrek könnyed, levegős területén halad keresztül a Vénusz, kapcsolatteremtő, megismerő, üzletépítő és utazni vágyó kedvünket fokozza.

Társasági programokra érzünk indíttatást, megismerni, tudni törekszünk új dolgokat.
Tovább
Vénusz a Rák csillagképben

Vénusz a Rák csillagképben

A Vénusz a Rák előterében érzékennyé tesz bennünket személyes kapcsolatainkban, hiszen érzelmeinkre lesz fokozott hatással. 
Vágyunk a romantikára, intimitásra, simogatásra, összebújásra. Esetleg a család bővülésére, esküvőre, gyermekáldásra, unokára.
Tovább
Vénusz az Oroszlán csillagképben

Vénusz az Oroszlán csillagképben

A Vénusz az Oroszlán csillagjegy előterében serkenti a kreatív alkotást, az örömmel végzett tevékenységeket, és fokozza a szerelem, szexualitás iránti vágyat is...
Teremtő periódus ez… Kérdés, mit akarunk teremteni? Kapcsolatot, gyermeket, vállalkozást, vagy csak a mindennapok során a tűzhely mellett alkotunk szabadon?
Tovább
Vénusz a Szűz csillagképben

Vénusz a Szűz csillagképben

Vénusz a Szűz csillagjegy előterében segíti, hogy jobban jelen legyünk a mindennapi tevékenységekben, elfogadjuk azt, hogy bizonyos dolgokat kötelességszerűen el kell végeznünk.

Kapcsolatainkban hangsúlyossá válnak a gyakorlatias dolgok, a hétköznapi tevékenységek.
Tovább
Vénusz a Mérleg csillagképben

Vénusz a Mérleg csillagképben

Amikor a Vénusz uralmi pozíciójában halad, mint most a Mérleg csillagjelben, akkor a jól elvégzett feladatok után a figyelmünk az életörömökre tevődik ismét.
Ez a hatás felerősíti a kapcsolatteremtési kedvet, vágyat szít minden számunkra kellemes tevékenységre, táncra, szórakozásra, flörtölésre.
 
Tovább
Vénusz a Skorpió csillagképben

Vénusz a Skorpió csillagképben

Amikor a Vénusz a Skorpió jegyben halad, hatását megtapasztalva nagyon mély vágyakat, vonzódásokat és indulatokat élhetünk át.
Az emberi viszonyokban felszínre hozza a kapcsolat kritikus pontjait, így annak mélységeivel szembesít.
Tovább
Vénusz a Nyilas csillagképben

Vénusz a Nyilas csillagképben

A Vénusz a Nyilas csillagjegy előterébe lépve segíti a megélt feszültségek után a feltöltődést. 

Vágyunk a lazább programokra, sportra, utazásra, kalandozásokra, emeltebb szinten a filozófiai, életszemléleti gondolatcserékre, beszélgetésekre.
Tovább
Vénusz a Bak csillagképben

Vénusz a Bak csillagképben

A Bak előterében haladva a Vénusz visszafogja a túlzott lazaságot, korlátozza a felelőtlen életélvezetet.

Ráirányítja a figyelmet az önfegyelemre, s a célok érdekében való lemondásra.
Tovább
Vénusz a Vízöntő csillagképben

Vénusz a Vízöntő csillagképben

A Vénusz a Vízöntőben vágyat szít bennünk, hogy a sok teher, felelősség, munka után lazítsunk, s kipróbáljunk valami újat, vagy régóta vágyottat.

Esetleg egyszerűen csak szabadságoljuk magunkat a mindennapokból.
Tovább
Vénusz a Halak csillagképben

Vénusz a Halak csillagképben

A Vénusz a Halak jelében haladva, felerősíti az empátiát, együttérzést és segítőszándékot mindannyiunkban.
A télutó „rezsiterhelő” hatása alatt valószínűleg lehetőségünk lesz arra, hogy önzetlen segítségnyújtást gyakoroljunk.
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera