info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz a jegyekben

Vénusz a Kos csillagképben

Vénusz a Kos csillagképben

A Vénusz itt kifejti inspiráló, néha türelmetlen hatását vágyainkkal kapcsolatosan.

Az ösztöntörekvéseket, szexuális energiákat felerősíti az emberekben, akaratossá, akár önzővé is teszi azok megélését.
Tovább
Vénusz a Bika csillagképben

Vénusz a Bika csillagképben

Visszafogottabb, és kevésbé önző módon segíti, hogy értékes és tartós dolgaink állagát őrizzük, csinosítsuk, szépítgessük.
Fókuszba kerül a nőiesség, a szerelem, az életélvezetek, és a párkapcsolatok témája. Ez jelentkezhet a számunkra értékes kapcsolataink „állagának” javítására irányuló törekvésben, de az egyedül élők számára a hiányzó kapcsolatok fájdalmában is. 
Tovább
Vénusz az Ikrek csillagképben

Vénusz az Ikrek csillagképben

Amikor az Ikrek könnyed, levegős területén halad keresztül a Vénusz, kapcsolatteremtő, megismerő, üzletépítő és utazni vágyó kedvünket fokozza.

Társasági programokra érzünk indíttatást, megismerni, tudni törekszünk új dolgokat.
Tovább
Vénusz a Rák csillagképben

Vénusz a Rák csillagképben

A Vénusz a Rák előterében érzékennyé tesz bennünket személyes kapcsolatainkban, hiszen érzelmeinkre lesz fokozott hatással. 
Vágyunk a romantikára, intimitásra, simogatásra, összebújásra. Esetleg a család bővülésére, esküvőre, gyermekáldásra, unokára.
Tovább
Vénusz az Oroszlán csillagképben

Vénusz az Oroszlán csillagképben

A Vénusz az Oroszlán csillagjegy előterében serkenti a kreatív alkotást, az örömmel végzett tevékenységeket, és fokozza a szerelem, szexualitás iránti vágyat is...
Teremtő periódus ez… Kérdés, mit akarunk teremteni? Kapcsolatot, gyermeket, vállalkozást, vagy csak a mindennapok során a tűzhely mellett alkotunk szabadon?
Tovább
Vénusz a Szűz csillagképben

Vénusz a Szűz csillagképben

Vénusz a Szűz csillagjegy előterében segíti, hogy jobban jelen legyünk a mindennapi tevékenységekben, elfogadjuk azt, hogy bizonyos dolgokat kötelességszerűen el kell végeznünk.

Kapcsolatainkban hangsúlyossá válnak a gyakorlatias dolgok, a hétköznapi tevékenységek.
Tovább
Vénusz a Mérleg csillagképben

Vénusz a Mérleg csillagképben

Amikor a Vénusz uralmi pozíciójában halad, mint most a Mérleg csillagjelben, akkor a jól elvégzett feladatok után a figyelmünk az életörömökre tevődik ismét.
Ez a hatás felerősíti a kapcsolatteremtési kedvet, vágyat szít minden számunkra kellemes tevékenységre, táncra, szórakozásra, flörtölésre.
 
Tovább
Vénusz a Skorpió csillagképben

Vénusz a Skorpió csillagképben

Amikor a Vénusz a Skorpió jegyben halad, hatását megtapasztalva nagyon mély vágyakat, vonzódásokat és indulatokat élhetünk át.
Az emberi viszonyokban felszínre hozza a kapcsolat kritikus pontjait, így annak mélységeivel szembesít.
Tovább
Vénusz a Nyilas csillagképben

Vénusz a Nyilas csillagképben

A Vénusz a Nyilas csillagjegy előterébe lépve segíti a megélt feszültségek után a feltöltődést. 

Vágyunk a lazább programokra, sportra, utazásra, kalandozásokra, emeltebb szinten a filozófiai, életszemléleti gondolatcserékre, beszélgetésekre.
Tovább
Vénusz a Bak csillagképben

Vénusz a Bak csillagképben

A Bak előterében haladva a Vénusz visszafogja a túlzott lazaságot, korlátozza a felelőtlen életélvezetet.

Ráirányítja a figyelmet az önfegyelemre, s a célok érdekében való lemondásra.
Tovább
Vénusz a Vízöntő csillagképben

Vénusz a Vízöntő csillagképben

A Vénusz a Vízöntőben vágyat szít bennünk, hogy a sok teher, felelősség, munka után lazítsunk, s kipróbáljunk valami újat, vagy régóta vágyottat.

Esetleg egyszerűen csak szabadságoljuk magunkat a mindennapokból.
Tovább
Vénusz a Halak csillagképben

Vénusz a Halak csillagképben

A Vénusz a Halak jelében haladva, felerősíti az empátiát, együttérzést és segítőszándékot mindannyiunkban.
A télutó „rezsiterhelő” hatása alatt valószínűleg lehetőségünk lesz arra, hogy önzetlen segítségnyújtást gyakoroljunk.
Tovább

Ildikó

Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
 

F.Á.

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: "Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna." Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, "á értem" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!