info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Szaturnusz a jegyekben

Szaturnusz a Bak csillagjelben

Szaturnusz a Bak csillagjelben

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Bak csillagkép előterébe lép 2017. december 20-án 5 óra 49 perckor.

Saját területén időzve, uralmi jegyében otthonosan mozogva, intenzíven átélhetővé teszi mindannyiunk számára a Bak értékrendet 2020. december 17-ig. A sorstörvények élő tapasztalatát adja egyéni és globális szinten egyaránt.
Tovább
Szaturnusz a Mérleg csillagjelben

Szaturnusz a Mérleg csillagjelben

2009. október 30-án a korlátozásokról, nehézségekről, életünkbe kényszerű leltárt hozó helyzeteiről ismert Szaturnusz átlép a Mérleg csillagkép előterébe, és 2012. október 6-ig itt tartózkodott.

A Mérlegben lévő Szaturnusz által szimbolizált energia az együttműködések és kapcsolatok iránti felelősséget feszegeti. Próbára tesz minden emberi kapcsolatot, legyen az privát, vagy közösségi szintű. 
Tovább
Szaturnusz búcsúja a Mérleg csillagjeltől

Szaturnusz búcsúja a Mérleg csillagjeltől

Tekints vissza, mielőtt továbblépsz!  A ma eseményeit a tegnap tükrében érthetjük meg! Ezért érdemes visszatekinteni arra, hogy életünkben a Mérleg csillagképen átvonuló Szaturnusz hatás 2009. október 30-tól mostanáig mit hozott.

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe lép 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig tartózkodik itt.
Tovább
Szaturnusz a Skorpió csillagjelben

Szaturnusz a Skorpió csillagjelben

A planéta a Skorpió csillagkép előterébe lépett 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig itt tartózkodott.  

Egy rövid látogatást tesz, mintegy „beköszön” majd a Nyilas csillagképbe 2014. december 24. és 2015. június 15-e között.
Tovább
Szaturnusz a Nyilas csillagjelben

Szaturnusz a Nyilas csillagjelben

A Nyilas jegyben haladó Szaturnusz ideológiai, életszemléleti, hitünkkel kapcsolatos kérdésekkel szembesít és elgondolkodtat bennünket 2015.09.18. és 2017.12.20. között.

Jó, ha tudatosan foglalkozunk azzal, hogy milyen értékek mentén akarjuk élni az életünket!
Tovább

Hallgatóink oktatásunkról

Visszajelzéseket olvashatsz Hallgatóinktól a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológiai Iskolára vonatkozóan az oktatásról, a horoszkóp állításról, a távoktatásról, motivációikról...

Angéla

Nagyon sokat segítenek a fokozatosan bővülő asztrológiai ismereteim a munkám és a magánéletem során egyaránt, és mert átélhetem, hogy hasonló életszemléletű emberek között vagyok, jó társaságban, nem érzem magam kívülállónak a „másképp gondolkodásom” miatt.