info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Szaturnusz a jegyekben

Szaturnusz a Bak csillagjelben

Szaturnusz a Bak csillagjelben

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Bak csillagkép előterébe lép 2017. december 20-án 5 óra 49 perckor.

Saját területén időzve, uralmi jegyében otthonosan mozogva, intenzíven átélhetővé teszi mindannyiunk számára a Bak értékrendet 2020. december 17-ig. A sorstörvények élő tapasztalatát adja egyéni és globális szinten egyaránt.
Tovább
Szaturnusz a Mérleg csillagjelben

Szaturnusz a Mérleg csillagjelben

2009. október 30-án a korlátozásokról, nehézségekről, életünkbe kényszerű leltárt hozó helyzeteiről ismert Szaturnusz átlép a Mérleg csillagkép előterébe, és 2012. október 6-ig itt tartózkodott.

A Mérlegben lévő Szaturnusz által szimbolizált energia az együttműködések és kapcsolatok iránti felelősséget feszegeti. Próbára tesz minden emberi kapcsolatot, legyen az privát, vagy közösségi szintű. 
Tovább
Szaturnusz búcsúja a Mérleg csillagjeltől

Szaturnusz búcsúja a Mérleg csillagjeltől

Tekints vissza, mielőtt továbblépsz!  A ma eseményeit a tegnap tükrében érthetjük meg! Ezért érdemes visszatekinteni arra, hogy életünkben a Mérleg csillagképen átvonuló Szaturnusz hatás 2009. október 30-tól mostanáig mit hozott.

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe lép 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig tartózkodik itt.
Tovább
Szaturnusz a Skorpió csillagjelben

Szaturnusz a Skorpió csillagjelben

A planéta a Skorpió csillagkép előterébe lépett 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig itt tartózkodott.  

Egy rövid látogatást tesz, mintegy „beköszön” majd a Nyilas csillagképbe 2014. december 24. és 2015. június 15-e között.
Tovább
Szaturnusz a Nyilas csillagjelben

Szaturnusz a Nyilas csillagjelben

A Nyilas jegyben haladó Szaturnusz ideológiai, életszemléleti, hitünkkel kapcsolatos kérdésekkel szembesít és elgondolkodtat bennünket 2015.09.18. és 2017.12.20. között.

Jó, ha tudatosan foglalkozunk azzal, hogy milyen értékek mentén akarjuk élni az életünket!
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera