info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Jupiter a jegyekben

Jupiter a Skorpió csillagjelben

Jupiter a Skorpió csillagjelben

A Jupiter 2017. október 10-én 15 óra 20 perckor átlép a szükségszerű transzformációt, mély változásokat szimbolizáló Skorpió csillagjegybe, ahol 2018. november 8-ig kibővít, intenzívebben átélhetővé tesz mindent, amit a Skorpió csillagkép szimbolikájához sorolunk.

A planéta keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében. Bár a klasszikus asztrológia elsősorban támogató elvet társít a Jupiterhez, nem szabad elfeledkeznünk arról a tényről, hogy igazából felfokozó, kibővítő, teret adó minőséggel rendelkezik. Így kitágítja tapasztalatszerzési lehetőségeinket az adott jegytartalommal összefüggésben, hogy fejlődésünket elősegítse.
 
Tovább
Jupiter a Mérleg csillagjelben

Jupiter a Mérleg csillagjelben

A Jupiter továbbhaladt a Mérleg csillagjegybe 2016. szeptember 9-én 13 órakor, s inspiráló támogatását 2017. október 10-ig itt tapasztalhatjuk meg. 

Hatása alatt egyéni és társadalmi szinteken egyaránt ráirányítja a figyelmet az együttműködéseinkre, partneri viszonyainkra, segít nyitottabban, elfogadóbban újragondolni azokat.
Tovább
Jupiter a Bika csillagjelben

Jupiter a Bika csillagjelben

A Jupiter 2011. június 4-től 2012. június 12-ig tartó egy évben a Bika területén fejtette ki hatását.

A jogi és törvényi szabályozások átalakítását az értékek (anyagiak) birtoklása, megőrzése, gyarapítása motiválja elsősorban.
Tovább
Jupiter az Ikrek csillagjelben

Jupiter az Ikrek csillagjelben

A Jupiter 2012. június 11-én átlépett az Ikrek területére és 2013. június 25-ig itt fejtette ki hatását.

Kibővíti, hatásával felfokozza mindazt, amit az Ikrek jelent számunkra: a mozgékonyságot, közlekedést, kapcsolatokat, kommunikációt. 

Ennek következtében az amúgy is felgyorsult időben további sürgetést érzünk, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy a korábbi időszak elhanyagolt témáival most egyszerre kell foglalkoznunk.
Tovább
Jupiter a Rák csillagjelben

Jupiter a Rák csillagjelben

Felfokozott érzékenység, szubjektív igazságérzet, fókuszban a család!

A Jupiter 2013. június 26-án hajnalban átlép a Rák csillagkép előterébe és 2014. július 16-ig itt tartózkodott. 

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében.
Tovább
Jupiter az Oroszlán csillagjelben

Jupiter az Oroszlán csillagjelben

Kiteljesedés, kreativitás és alkotásvágy, néha túláradó optimizmussal, fókuszban az életörömök! A Jupiter 2014. július 16-án délben átlép az Oroszlán csillagkép előterébe és 2015. augusztus 11-ig itt tartózkodott.

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében. Az Oroszlán jegy támogató közegét, most igyekszik egy kicsit hosszabban „élvezni”. 

 
Tovább
Jupiter a Szűz csillagjelben

Jupiter a Szűz csillagjelben

A Jupiter 2015.08.11-én átlépett a Szűz csillagkép előterébe és 2016.09.09-ig itt tartózkodott.

Fókuszban a gyakorlatiasság, hasznosság, segítőkészség, tisztán látás és egymás szolgálata!

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében.

 
Tovább

Ildikó

Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
 

F.Á.

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: "Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna." Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, "á értem" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!