info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Jupiter a jegyekben

Jupiter a Skorpió csillagjelben

Jupiter a Skorpió csillagjelben

A Jupiter 2017. október 10-én 15 óra 20 perckor átlép a szükségszerű transzformációt, mély változásokat szimbolizáló Skorpió csillagjegybe, ahol 2018. november 8-ig kibővít, intenzívebben átélhetővé tesz mindent, amit a Skorpió csillagkép szimbolikájához sorolunk.

A planéta keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében. Bár a klasszikus asztrológia elsősorban támogató elvet társít a Jupiterhez, nem szabad elfeledkeznünk arról a tényről, hogy igazából felfokozó, kibővítő, teret adó minőséggel rendelkezik. Így kitágítja tapasztalatszerzési lehetőségeinket az adott jegytartalommal összefüggésben, hogy fejlődésünket elősegítse.
 
Tovább
Jupiter a Mérleg csillagjelben

Jupiter a Mérleg csillagjelben

A Jupiter továbbhaladt a Mérleg csillagjegybe 2016. szeptember 9-én 13 órakor, s inspiráló támogatását 2017. október 10-ig itt tapasztalhatjuk meg. 

Hatása alatt egyéni és társadalmi szinteken egyaránt ráirányítja a figyelmet az együttműködéseinkre, partneri viszonyainkra, segít nyitottabban, elfogadóbban újragondolni azokat.
Tovább
Jupiter a Bika csillagjelben

Jupiter a Bika csillagjelben

A Jupiter 2011. június 4-től 2012. június 12-ig tartó egy évben a Bika területén fejtette ki hatását.

A jogi és törvényi szabályozások átalakítását az értékek (anyagiak) birtoklása, megőrzése, gyarapítása motiválja elsősorban.
Tovább
Jupiter az Ikrek csillagjelben

Jupiter az Ikrek csillagjelben

A Jupiter 2012. június 11-én átlépett az Ikrek területére és 2013. június 25-ig itt fejtette ki hatását.

Kibővíti, hatásával felfokozza mindazt, amit az Ikrek jelent számunkra: a mozgékonyságot, közlekedést, kapcsolatokat, kommunikációt. 

Ennek következtében az amúgy is felgyorsult időben további sürgetést érzünk, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy a korábbi időszak elhanyagolt témáival most egyszerre kell foglalkoznunk.
Tovább
Jupiter a Rák csillagjelben

Jupiter a Rák csillagjelben

Felfokozott érzékenység, szubjektív igazságérzet, fókuszban a család!

A Jupiter 2013. június 26-án hajnalban átlép a Rák csillagkép előterébe és 2014. július 16-ig itt tartózkodott. 

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében.
Tovább
Jupiter az Oroszlán csillagjelben

Jupiter az Oroszlán csillagjelben

Kiteljesedés, kreativitás és alkotásvágy, néha túláradó optimizmussal, fókuszban az életörömök! A Jupiter 2014. július 16-án délben átlép az Oroszlán csillagkép előterébe és 2015. augusztus 11-ig itt tartózkodott.

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében. Az Oroszlán jegy támogató közegét, most igyekszik egy kicsit hosszabban „élvezni”. 

 
Tovább
Jupiter a Szűz csillagjelben

Jupiter a Szűz csillagjelben

A Jupiter 2015.08.11-én átlépett a Szűz csillagkép előterébe és 2016.09.09-ig itt tartózkodott.

Fókuszban a gyakorlatiasság, hasznosság, segítőkészség, tisztán látás és egymás szolgálata!

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében.

 
Tovább

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.