info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Jupiter a jegyekben

Jupiter a Skorpió csillagjelben

Jupiter a Skorpió csillagjelben

A Jupiter 2017. október 10-én 15 óra 20 perckor átlép a szükségszerű transzformációt, mély változásokat szimbolizáló Skorpió csillagjegybe, ahol 2018. november 8-ig kibővít, intenzívebben átélhetővé tesz mindent, amit a Skorpió csillagkép szimbolikájához sorolunk.

A planéta keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében. Bár a klasszikus asztrológia elsősorban támogató elvet társít a Jupiterhez, nem szabad elfeledkeznünk arról a tényről, hogy igazából felfokozó, kibővítő, teret adó minőséggel rendelkezik. Így kitágítja tapasztalatszerzési lehetőségeinket az adott jegytartalommal összefüggésben, hogy fejlődésünket elősegítse.
 
Tovább
Jupiter a Mérleg csillagjelben

Jupiter a Mérleg csillagjelben

A Jupiter továbbhaladt a Mérleg csillagjegybe 2016. szeptember 9-én 13 órakor, s inspiráló támogatását 2017. október 10-ig itt tapasztalhatjuk meg. 

Hatása alatt egyéni és társadalmi szinteken egyaránt ráirányítja a figyelmet az együttműködéseinkre, partneri viszonyainkra, segít nyitottabban, elfogadóbban újragondolni azokat.
Tovább
Jupiter a Bika csillagjelben

Jupiter a Bika csillagjelben

A Jupiter 2011. június 4-től 2012. június 12-ig tartó egy évben a Bika területén fejtette ki hatását.

A jogi és törvényi szabályozások átalakítását az értékek (anyagiak) birtoklása, megőrzése, gyarapítása motiválja elsősorban.
Tovább
Jupiter az Ikrek csillagjelben

Jupiter az Ikrek csillagjelben

A Jupiter 2012. június 11-én átlépett az Ikrek területére és 2013. június 25-ig itt fejtette ki hatását.

Kibővíti, hatásával felfokozza mindazt, amit az Ikrek jelent számunkra: a mozgékonyságot, közlekedést, kapcsolatokat, kommunikációt. 

Ennek következtében az amúgy is felgyorsult időben további sürgetést érzünk, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy a korábbi időszak elhanyagolt témáival most egyszerre kell foglalkoznunk.
Tovább
Jupiter a Rák csillagjelben

Jupiter a Rák csillagjelben

Felfokozott érzékenység, szubjektív igazságérzet, fókuszban a család!

A Jupiter 2013. június 26-án hajnalban átlép a Rák csillagkép előterébe és 2014. július 16-ig itt tartózkodott. 

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében.
Tovább
Jupiter az Oroszlán csillagjelben

Jupiter az Oroszlán csillagjelben

Kiteljesedés, kreativitás és alkotásvágy, néha túláradó optimizmussal, fókuszban az életörömök! A Jupiter 2014. július 16-án délben átlép az Oroszlán csillagkép előterébe és 2015. augusztus 11-ig itt tartózkodott.

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében. Az Oroszlán jegy támogató közegét, most igyekszik egy kicsit hosszabban „élvezni”. 

 
Tovább
Jupiter a Szűz csillagjelben

Jupiter a Szűz csillagjelben

A Jupiter 2015.08.11-én átlépett a Szűz csillagkép előterébe és 2016.09.09-ig itt tartózkodott.

Fókuszban a gyakorlatiasság, hasznosság, segítőkészség, tisztán látás és egymás szolgálata!

A bolygó keringési ideje 11 év 315 nap (kb. 12 év), tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagkép előterében.

 
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.