info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Rólunk

Alapinformációk Rólunk

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Oláhné Mednyánszki Krisztina vagyok, pszichodráma vezető, család-és párterapeuta-jelölt, okleveles asztrológus és egészségügyi diplomával rendelkező természetgyógyász. 2003 júliusa óta az Artemisz Önismereti Műhely vezetője.

Hitvallásom szerint a jó értelemben vett „EGÉSZ-ség-NEVELÉS” fontos, a közjót szolgáló tevékenység. Ebben nyújt segítséget az Artemisz Önismereti Műhely Debrecenben.

Tapasztalom, hogy a mai kor kihívásai, stressz helyzetei egyre szükségszerűbbé teszik, hogy az emberek tájékozottak legyenek mindarról, mi zajlik külső és belső világukban. Önismeret nélkül nem tudunk sikeres és hatékony életet élni!

Paradoxon, de ebben az információs világban mégis kevés az eszközünk, a tudásunk arról, hogyan és hol teremthetjük meg azt a benső egyensúlyt, mely által harmóniában élhetünk környezetünkkel. Képességeinkkel önmagunkat és környezetünket hogyan szolgálhatjuk. Ennek a tudásnak a közvetítését tűztem ki célomul! Eszközeimmel az önismereti munkán keresztül a hozzám fordulók fejlődését, önmegvalósítását szolgálom.

Az Artemisz Önismereti Műhelyben, Debrecenben többféle önismereti módszert és utat kínálunk Neked, melyek felébreszthetik benned az igényt a fejlődésre, s ezzel az önmegvalósítás útján teljesebb életet élhetsz!
Válassz a lehetőségeink közül!


Az Artemisz Önismereti Műhely ad otthont pszichológiai szemléletű Asztrológia Iskolánknak.
Az integrált asztrológia oktatással kapcsolatos információkat itt éred el.


Köszönöm, hogy felkerested honlapomat, s idődből áldozol arra, hogy kapcsolatot teremtsünk! Bíztatlak arra, hogy oszd meg velem gondolataidat, ötleteidet! Kérdezz bátran, ezzel engem is további keresésre, fejlődésre ösztönzöl! Amennyiben honlapomat érdeklődést keltőnek, tovább böngészésre alkalmasnak találod, tedd a kedvencek közé! Ajánld ismerőseidnek is! Köszönöm a figyelmedet!

Terembérlési lehetőség az Artemisz Önismereti Műhely épületében!

Debrecen frekventált körzetében, közel a belvároshoz, tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető helyen találod az Artemisz Önismereti Műhely épületét. Ideális helyszín előadások, csoportos foglalkozások, oktatás, klubfoglalkozások, tréningek tartására.
Kérj ajánlatot: info@mindenamionismeret.hu címen!
Két helyiségünk közül választhatsz: NAP TEREM és HOLD TEREM
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
család-és párterapeuta, pszichodráma vezető
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamionismeret.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

Ildi

Kedves Krisztina és Emi! Gratulálni szeretnék a hírleveletek és a web-oldalatok megújult arculatához! Nekem nagyon bejön. A régit is szerettem, de ez - ha lehet - még logikusabb, könnyen, gyorsan megtalálom amit keresek....és olyan sok érdekes olvasnivalótok van! ☺Köszönettel: Ildi
 

Zs. Orsolya

Kedves Mednyánszki Krisztina! Nagyon köszönöm a tájékoztatást. Ebben a tanévben sajnos mégsem tudok csatlakozni az asztrológia iskola távoktató programjához. Gratulálok a neten található előadásaihoz! Ezek hozták meg kedvem a tanuláshoz. Remélem talán jövőre be tudok iratkozni! Még egyszer köszönöm, kívánok továbbiakban is sok sikert!