info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Rólunk

Alapinformációk Rólunk

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Oláhné Mednyánszki Krisztina vagyok, pszichodráma vezető, család-és párterapeuta-jelölt, okleveles asztrológus és egészségügyi diplomával rendelkező természetgyógyász. 2003 júliusa óta az Artemisz Önismereti Műhely vezetője.

Hitvallásom szerint a jó értelemben vett „EGÉSZ-ség-NEVELÉS” fontos, a közjót szolgáló tevékenység. Ebben nyújt segítséget az Artemisz Önismereti Műhely Debrecenben.

Tapasztalom, hogy a mai kor kihívásai, stressz helyzetei egyre szükségszerűbbé teszik, hogy az emberek tájékozottak legyenek mindarról, mi zajlik külső és belső világukban. Önismeret nélkül nem tudunk sikeres és hatékony életet élni!

Paradoxon, de ebben az információs világban mégis kevés az eszközünk, a tudásunk arról, hogyan és hol teremthetjük meg azt a benső egyensúlyt, mely által harmóniában élhetünk környezetünkkel. Képességeinkkel önmagunkat és környezetünket hogyan szolgálhatjuk. Ennek a tudásnak a közvetítését tűztem ki célomul! Eszközeimmel az önismereti munkán keresztül a hozzám fordulók fejlődését, önmegvalósítását szolgálom.

Az Artemisz Önismereti Műhelyben, Debrecenben többféle önismereti módszert és utat kínálunk Neked, melyek felébreszthetik benned az igényt a fejlődésre, s ezzel az önmegvalósítás útján teljesebb életet élhetsz!
Válassz a lehetőségeink közül!


Az Artemisz Önismereti Műhely ad otthont pszichológiai szemléletű Asztrológia Iskolánknak.
Az integrált asztrológia oktatással kapcsolatos információkat itt éred el.


Köszönöm, hogy felkerested honlapomat, s idődből áldozol arra, hogy kapcsolatot teremtsünk! Bíztatlak arra, hogy oszd meg velem gondolataidat, ötleteidet! Kérdezz bátran, ezzel engem is további keresésre, fejlődésre ösztönzöl! Amennyiben honlapomat érdeklődést keltőnek, tovább böngészésre alkalmasnak találod, tedd a kedvencek közé! Ajánld ismerőseidnek is! Köszönöm a figyelmedet!

Terembérlési lehetőség az Artemisz Önismereti Műhely épületében!

Debrecen frekventált körzetében, közel a belvároshoz, tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető helyen találod az Artemisz Önismereti Műhely épületét. Ideális helyszín előadások, csoportos foglalkozások, oktatás, klubfoglalkozások, tréningek tartására.
Kérj ajánlatot: info@mindenamionismeret.hu címen!
Két helyiségünk közül választhatsz: NAP TEREM és HOLD TEREM
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
család-és párterapeuta, pszichodráma vezető
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamionismeret.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera