info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Asztrológusi hitvallásom

Amit vallok gyakorló asztrológusként...

Írásbeli, bulvár-asztrológiai elemzés nem hatékony!

asztrológia oktatás, horoszkóp készítés, elemzés, asztrológus Debrecen, csillagjegy, csillagjel, önismeret, tanfolyam, képzés, radix, születési képlet, Oláhné Mednyánszki Krisztina
 • Asztrológusként azt vallom, hogy egy írásbeli elemzés, amit gyakran ügyes számítógépes program készít, nem hatékony.
 • Hiányzik belőle az egyén komplexitása, egyedi szépsége, hiszen mozaikokból nem állhat össze teljes kép.
 • Nem nélkülözhető a személyesség,  az odafigyelés, hogy arra válaszoljunk, aminek a megdolgozására kész az egyén, figyelve mindenkor a reakcióit, visszajelzéseit.
 • Ugyanennyire fontos asztrológusként a tudásunk és tapasztalatunk bővítése, melyet kizárólag a személyes kontaktus által kaphatunk meg.

Hitvallásom

 • Csak pontosan beállított horoszkópból dolgozom. Minden esetben visszakorrigálom a születés óra-percét.
 • A hozzám fordulót partnernek tekintem, felnőttként kezelem!
 • Tanácsadásom személyes és egyénre szabott.
 • Útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, de soha nem döntök az ügyfelem helyett.
 • Nem beszélek általánosságokban, gyakorlatiasan és érthetően fejezem ki magamat.
 • Pszichológiai alapismeretekkel rendelkezek.
 • Képes vagyok megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint az „igazsággal” ártani.
 • A hozzám fordulót legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedem el, mint ahogyan érkezett.
A misztikus dolgokkal foglalkozók kezében, így egy asztrológus kezében is, hatalom van! Mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül őket. S ettől a tisztelettől meg lehet részegülni! Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó a NAGY szerepébe kerül.


Szellemi út és önismeret elválaszthatatlanok!

 • Kellő önismerettel nem rendelkező asztrológus kezében mindenféle szellemi, „mágikus” képesség, eszköz olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.
 • Ezt hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
 • Önmagában a megszerezhető tudás kevés! Hatékonyságunkat alapjaiban határozza meg a személyiségállapotunk, azaz önismereti szintünk, erre épülnek rá a természetes képességeink, s csak a legfelső réteghez tartozik a konkrét tudás. Képzeljük el ezt az egészet egy felfele mutató háromszögként, melynek felső csúcsán keresztül nyilvánul meg a személyes hatékonyságunk!
Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várlak Téged okleveles asztrológusként, ha úton vagy az önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás felé, és szeretnél ehhez hatékony asztrológiai eszközöket igénybe venni!
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera