info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Asztrológusi hitvallásom

Amit vallok gyakorló asztrológusként...

Írásbeli, bulvár-asztrológiai elemzés nem hatékony!

asztrológia oktatás, horoszkóp készítés, elemzés, asztrológus Debrecen, csillagjegy, csillagjel, önismeret, tanfolyam, képzés, radix, születési képlet, Oláhné Mednyánszki Krisztina
 • Asztrológusként azt vallom, hogy egy írásbeli elemzés, amit gyakran ügyes számítógépes program készít, nem hatékony.
 • Hiányzik belőle az egyén komplexitása, egyedi szépsége, hiszen mozaikokból nem állhat össze teljes kép.
 • Nem nélkülözhető a személyesség,  az odafigyelés, hogy arra válaszoljunk, aminek a megdolgozására kész az egyén, figyelve mindenkor a reakcióit, visszajelzéseit.
 • Ugyanennyire fontos asztrológusként a tudásunk és tapasztalatunk bővítése, melyet kizárólag a személyes kontaktus által kaphatunk meg.

Hitvallásom

 • Csak pontosan beállított horoszkópból dolgozom. Minden esetben visszakorrigálom a születés óra-percét.
 • A hozzám fordulót partnernek tekintem, felnőttként kezelem!
 • Tanácsadásom személyes és egyénre szabott.
 • Útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, de soha nem döntök az ügyfelem helyett.
 • Nem beszélek általánosságokban, gyakorlatiasan és érthetően fejezem ki magamat.
 • Pszichológiai alapismeretekkel rendelkezek.
 • Képes vagyok megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint az „igazsággal” ártani.
 • A hozzám fordulót legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedem el, mint ahogyan érkezett.
A misztikus dolgokkal foglalkozók kezében, így egy asztrológus kezében is, hatalom van! Mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül őket. S ettől a tisztelettől meg lehet részegülni! Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó a NAGY szerepébe kerül.


Szellemi út és önismeret elválaszthatatlanok!

 • Kellő önismerettel nem rendelkező asztrológus kezében mindenféle szellemi, „mágikus” képesség, eszköz olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.
 • Ezt hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
 • Önmagában a megszerezhető tudás kevés! Hatékonyságunkat alapjaiban határozza meg a személyiségállapotunk, azaz önismereti szintünk, erre épülnek rá a természetes képességeink, s csak a legfelső réteghez tartozik a konkrét tudás. Képzeljük el ezt az egészet egy felfele mutató háromszögként, melynek felső csúcsán keresztül nyilvánul meg a személyes hatékonyságunk!
Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várlak Téged okleveles asztrológusként, ha úton vagy az önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás felé, és szeretnél ehhez hatékony asztrológiai eszközöket igénybe venni!
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.