info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Asztrológusi hitvallásom

Amit vallok gyakorló asztrológusként...

Írásbeli, bulvár-asztrológiai elemzés nem hatékony!

asztrológia oktatás, horoszkóp készítés, elemzés, asztrológus Debrecen, csillagjegy, csillagjel, önismeret, tanfolyam, képzés, radix, születési képlet, Oláhné Mednyánszki Krisztina
 • Asztrológusként azt vallom, hogy egy írásbeli elemzés, amit gyakran ügyes számítógépes program készít, nem hatékony.
 • Hiányzik belőle az egyén komplexitása, egyedi szépsége, hiszen mozaikokból nem állhat össze teljes kép.
 • Nem nélkülözhető a személyesség,  az odafigyelés, hogy arra válaszoljunk, aminek a megdolgozására kész az egyén, figyelve mindenkor a reakcióit, visszajelzéseit.
 • Ugyanennyire fontos asztrológusként a tudásunk és tapasztalatunk bővítése, melyet kizárólag a személyes kontaktus által kaphatunk meg.

Hitvallásom

 • Csak pontosan beállított horoszkópból dolgozom. Minden esetben visszakorrigálom a születés óra-percét.
 • A hozzám fordulót partnernek tekintem, felnőttként kezelem!
 • Tanácsadásom személyes és egyénre szabott.
 • Útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, de soha nem döntök az ügyfelem helyett.
 • Nem beszélek általánosságokban, gyakorlatiasan és érthetően fejezem ki magamat.
 • Pszichológiai alapismeretekkel rendelkezek.
 • Képes vagyok megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint az „igazsággal” ártani.
 • A hozzám fordulót legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedem el, mint ahogyan érkezett.
A misztikus dolgokkal foglalkozók kezében, így egy asztrológus kezében is, hatalom van! Mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül őket. S ettől a tisztelettől meg lehet részegülni! Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó a NAGY szerepébe kerül.


Szellemi út és önismeret elválaszthatatlanok!

 • Kellő önismerettel nem rendelkező asztrológus kezében mindenféle szellemi, „mágikus” képesség, eszköz olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.
 • Ezt hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
 • Önmagában a megszerezhető tudás kevés! Hatékonyságunkat alapjaiban határozza meg a személyiségállapotunk, azaz önismereti szintünk, erre épülnek rá a természetes képességeink, s csak a legfelső réteghez tartozik a konkrét tudás. Képzeljük el ezt az egészet egy felfele mutató háromszögként, melynek felső csúcsán keresztül nyilvánul meg a személyes hatékonyságunk!
Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várlak Téged okleveles asztrológusként, ha úton vagy az önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás felé, és szeretnél ehhez hatékony asztrológiai eszközöket igénybe venni!
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

Ildikó

Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
 

F.Á.

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: "Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna." Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, "á értem" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!