info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Holdfázisok

Holdfázisokról

Holdfázisokról

A Hold fázisváltozásairól praktikus információkat szedtem csokorba, melyek segítenek a mindennapokban!
A Hold erőteljes hatással van az életünkre. Fázis változásait ma ismét egyre több területen figyelembe veszik. Az ár-apály jelenség a legszembetűnőbb hatása a Földön a Hold „befolyásának”.
Tovább
Az újhold fázisa

Az újhold fázisa

A holdciklus az Újholddal kezdődik.

A Hold ilyenkor van a legközelebb a Naphoz. A Hold a Nap és a Föld között áll szinte "egy vonalban". A Hold túloldalát világítja meg a Nap, ezért látjuk "sötétnek". 
Tovább
A növőhold fázisa

A növőhold fázisa

Újholdtól Teliholdig a Növőhold fázisában járunk.

14 nap telik el az első és második holdnegyed ideje alatt. A Hold keskeny sarlóként jelenik meg, majd egyre gömbölyűbb D betűt formáz, míg végül teljesen kiteljesedik.
Tovább
A telihold fázisa

A telihold fázisa

A holdciklus fordulópontja a kiteljesedett Hold, holdtöltének is nevezzük.

Hold és a Nap ismét egy vonalban kerül, de most a két égitest közé kerül a Föld. A Nap teljesen megvilágítja a számunkra látható oldalát a Holdnak. 
Tovább
A fogyóhold fázisa

A fogyóhold fázisa

Teliholdtól Újholdig a Fogyóhold fázisban járunk. 

14 nap telik el a harmadik és negyedik holdnegyed ideje alatt. A kiteljesedett Hold fokozatosan fogyatkozik, míg egészen vékony C alakú sarlóvá nem válik.
Tovább
Újhold a Kos csillagjegyben

Újhold a Kos csillagjegyben

Az újhold a természettel összhangban élő népeknél mindig az új dolgok elindításának az ideje volt. 

A kozmikus évkezdettel egybeeső újholdnak (Kos újhold) kiemelt figyelmet tulajdonítottak.
Tovább

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera
 

Kata

Kedves Krisztina, lassan eltelt már egy hónap amióta Nálad voltam tanácsadáson. Azóta egyszer tudtam csak meghallgatni az elemzésedet. Az életemben hihetetlen gyorsasággal történnek az események, a "prés" amiről beszélni szoktál működik. Nincs olyan szegmense az életemnek amelyik ne szórítana, nagyon fájdalmas folyamat. Nagyon átfogó, precíz és hiteles asztrológus vagy, egy magasabb nézőpontból való rálátást adsz az embereknek az életükre. Szívből köszönök mindent!