info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Lilith a jegyekben

Lilith - Fekete Hold a Kos csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Kos csillagjelben

Ha a Lilith a Kos jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az egyéni akarat, az önérvényesítés és irányítás témája. Fontos, hogy megtanuld felvállalni saját magad, s ne ijedj meg azoktól a helyzetektől, ahol másokkal konfrontálódni kell.

Meg kell tanulnod megismerni, s ezzel legyőzni a félelmedet a saját és mások erőitől, hogy ne érezd úgy, meg kell hátrálnod. ​
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Bika csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Bika csillagjelben

Ha a Lilith a Bika jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a stabilitás, a biztonságra törekvés, és a birtoklás témája. Emiatt nehezen mozdulsz, túlzottan megfontolod, mielőtt bármin változtatnál, és gondod van azokkal a helyzetekkel, ahol valakit vagy valamit el kell engedned.

Egy mélyebb önismereti folyamatban meg kell ismerned, s ezzel legyőznöd a félelmedet a saját vágyaidtól, a szegénységtől, nélkülözéstől és önmagad értéktelenségtől. 
Tovább
Lilith - Fekete Hold az Ikrek csillagjelben

Lilith - Fekete Hold az Ikrek csillagjelben

Ha a Lilith az Ikrek jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a kommunikáció, a tudásod gyarapítása, a megértésre törekvés, és általánosságban az emberi kapcsolatok témája. Rá kell ébredned, hogy a tudás önmagában, megosztás nélkül semmit sem ér.

Fontos, hogy az erős megértési törekvéseid mellett megtanuld átélni, érezni az élet dolgait, megismerni saját érzelmi mélységeidet. 
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Rák csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Rák csillagjelben

Ha a Lilith a Rák jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet töltenek be az érzelmek, a család, vagy annak hiánya, a kiszolgáltatottság és segítségnyújtás témája.

Fontos, hogy érzelmileg képes legyél önmagadat elkülöníteni és értékelni a származási családodtól függetlenül. 
Tovább
Lilith - Fekete Hold az Oroszlán csillagjelben

Lilith - Fekete Hold az Oroszlán csillagjelben

Ha a Lilith az Oroszlán jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az érvényesülni vágyás, az elismerés igény és az önállóság témája. Szeretnél valami önmagadon túlmutatót, maradandót létre hozni az életedben.

Meg kell tanulnod megismerni, s ezzel legyőzni a félelmeidet a saját ösztöneidtől, árnyékodtól. 
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Szűz csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Szűz csillagjelben

Ha a Lilith a Szűz jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a „szent és profán”, a tiszta és erkölcsös, valamint az erkölcstelen összeütközése, ezen kívül az alkalmazkodás témája.

Meg kell tanulnod megismerni, s ezzel legyőzni a félelmeidet a saját ösztöneidtől, vágyaidtól. 
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Mérleg csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Mérleg csillagjelben

Ha a Lilith a Méreg jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a tetszésvágy, a csábítás és az annak való ellenállás, valamint a párkapcsolat témája.

Problémát okoz számodra a másokkal való konfrontáció.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Skorpió csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Skorpió csillagjelben

Ha a Lilith a Skorpió jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a kontroll és annak elvesztésétől, a kiszolgáltatottságtól való félelem.

Valamint a mélységek megtapasztalása, az élet nagy kérdéseire való válaszkeresés, és a bizalom témája.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Nyilas csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Nyilas csillagjelben

Ha a Lilith a Nyilas jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az a törekvésed, hogy méltó, elismert személlyé válj.

Valamint a mindenkori hited és életszemléleted, melyet többször megkérdőjelezel és átalakítasz, és az igazságosság témája.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Bak csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Bak csillagjelben

Ha a Lilith a Bak jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az érettség, a felelősség és önállóság témája, melyekben nehéz számodra az egészséges egyensúlyt megtalálni.

Gyakran szorongsz a kiszámíthatatlan helyzetektől, és félsz attól, hogy egyedül maradsz.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Vízöntő csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Vízöntő csillagjelben

Ha a Lilith a Vízöntő jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a szabadság és függetlenség témája, mely nehéz helyzetekben gyakran előre menekülésben jelenik meg.

Szeretnél különleges és eredeti lenni, kiemelkedni az átlagból, de sokszor nem tudod, ezt hogyan valósítsd meg.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a Halak csillagjelben

Lilith - Fekete Hold a Halak csillagjelben

Ha a Lilith a Halak jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet töltenek be a képek, a szimbólumok világa, a belső mélységek. Vagy úgy, hogy teljesen belemerülsz a pszichés mélységek, titkok és misztikum világába, vagy úgy hogy tagadod és támadod ezt a „valóságot”.

Fontos, hogy a realitással egy megfelelő kapcsolatot építs ki és tarts fenn a mindennapokban.
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.