info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Lilith a házakban

Lilith - Fekete Hold az I. házban

Lilith - Fekete Hold az I. házban

Témái: Hozza az értékek megfordulását az életben, ellenkezést, a lázadásra való késztetést, „bűnbak” szerepeket, száműzetés vagy egyedüllét vállalását. A kirekesztődést, mely szükségszerűen elvezet a saját út kereséséhez.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 2. házban

Lilith - Fekete Hold a 2. házban

Témái: A birtoklás, az anyagiak, a biztonság és értékek együtt vannak az áldozattal és veszteséggel. Stabilitás minden áron! Nem vagyok elég jó!
Saját képességek rejtettek, meg nem értettek vagy mások által kihasználtak.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 3. házban

Lilith - Fekete Hold a 3. házban

Témái: Kommunikáció, kapcsolat teremtés, érdeklődés. A rokoni és a testvéri kapcsolatok a középpontban.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a IV. házban

Lilith - Fekete Hold a IV. házban

Témái: Tettes és áldozat (mártír) szerepek a családban. Családi titkok lehetnek az elődök és a származás tekintetében. Néha az egyik szülő, vagy mindkettő, elutasítja a gyermeket. Ezért megjelenik a gyökerektől való elszakadás, a „sehová sem tartozás”.
Tovább
Lilith - Fekete Hold az 5. házban

Lilith - Fekete Hold az 5. házban

Témái: Vágy és szenvedés, krízis kapcsolódik a kreativitás, alkotás, életöröm, teremtés, önállósághoz. Gyakori a probléma, konfliktus a szerelem, szex és a gyermekvállalás területen.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 6. házban

Lilith - Fekete Hold a 6. házban

Témái: A perfekcionizmus, racionalitás, alkalmazkodás és tisztaság. Alkalmazkodj, kontra lázadj! Gyakran kíséri a csodák keresésének és egyidejű tagadásának ellentmondása.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a VII. házban

Lilith - Fekete Hold a VII. házban

Témái: a kapcsolatok, együttműködések, társulások, társak általi transzformáció. A problematika alapja, hogy egyszerre vágyik a közeledésre, és fél a közelségtől. Akkor kötődik, mikor távolodni kellene és fordítva.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 8. házban

Lilith - Fekete Hold a 8. házban

Témái: A lelki transzformáció és alászállás egyedi útjai, titkok, tabuk, szenvedélyek, ösztönök, élet-halál kérdésköre.
 
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 9. házban

Lilith - Fekete Hold a 9. házban

Témái: A hit, világkép, ideológia, jog és igazságosság, tanítók és tanítás. Világnézete a szélsőséges hit és ateizmus között ingázhat, gyakran vallást vált csalódás miatt.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a X. házban

Lilith - Fekete Hold a X. házban

Témái: a társadalmi értékek, hagyományok, felelős szerepkörök, tisztelet kivívása. Erős benne a „Valakivé válás” igyekezete, nyomása, általában problematikus az apa kapcsolata.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 11. házban

Lilith - Fekete Hold a 11. házban

Témái: Csoportok, szabadságvágy, egyenrangúság kérdései. A kapcsolatokról tanul önként, vagy kényszer hatására a barátságokon keresztül. Megélhet erős szövetséget vagy számkivetettséget, magányt, néha barátai elárulják.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 12. házban

Lilith - Fekete Hold a 12. házban

Témái: a titkok, misztikum, elzártság, elvágyódás, függőségek, áldozatiság. Lehet spirituálisan túlfűtött vagy a szkeptikusok klubját gyarapítja, néha ingázik a kettő között.
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.