info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Lilith a házakban

Lilith - Fekete Hold az I. házban

Lilith - Fekete Hold az I. házban

Témái: Hozza az értékek megfordulását az életben, ellenkezést, a lázadásra való késztetést, „bűnbak” szerepeket, száműzetés vagy egyedüllét vállalását. A kirekesztődést, mely szükségszerűen elvezet a saját út kereséséhez.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 2. házban

Lilith - Fekete Hold a 2. házban

Témái: A birtoklás, az anyagiak, a biztonság és értékek együtt vannak az áldozattal és veszteséggel. Stabilitás minden áron! Nem vagyok elég jó!
Saját képességek rejtettek, meg nem értettek vagy mások által kihasználtak.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 3. házban

Lilith - Fekete Hold a 3. házban

Témái: Kommunikáció, kapcsolat teremtés, érdeklődés. A rokoni és a testvéri kapcsolatok a középpontban.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a IV. házban

Lilith - Fekete Hold a IV. házban

Témái: Tettes és áldozat (mártír) szerepek a családban. Családi titkok lehetnek az elődök és a származás tekintetében. Néha az egyik szülő, vagy mindkettő, elutasítja a gyermeket. Ezért megjelenik a gyökerektől való elszakadás, a „sehová sem tartozás”.
Tovább
Lilith - Fekete Hold az 5. házban

Lilith - Fekete Hold az 5. házban

Témái: Vágy és szenvedés, krízis kapcsolódik a kreativitás, alkotás, életöröm, teremtés, önállósághoz. Gyakori a probléma, konfliktus a szerelem, szex és a gyermekvállalás területen.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 6. házban

Lilith - Fekete Hold a 6. házban

Témái: A perfekcionizmus, racionalitás, alkalmazkodás és tisztaság. Alkalmazkodj, kontra lázadj! Gyakran kíséri a csodák keresésének és egyidejű tagadásának ellentmondása.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a VII. házban

Lilith - Fekete Hold a VII. házban

Témái: a kapcsolatok, együttműködések, társulások, társak általi transzformáció. A problematika alapja, hogy egyszerre vágyik a közeledésre, és fél a közelségtől. Akkor kötődik, mikor távolodni kellene és fordítva.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 8. házban

Lilith - Fekete Hold a 8. házban

Témái: A lelki transzformáció és alászállás egyedi útjai, titkok, tabuk, szenvedélyek, ösztönök, élet-halál kérdésköre.
 
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 9. házban

Lilith - Fekete Hold a 9. házban

Témái: A hit, világkép, ideológia, jog és igazságosság, tanítók és tanítás. Világnézete a szélsőséges hit és ateizmus között ingázhat, gyakran vallást vált csalódás miatt.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a X. házban

Lilith - Fekete Hold a X. házban

Témái: a társadalmi értékek, hagyományok, felelős szerepkörök, tisztelet kivívása. Erős benne a „Valakivé válás” igyekezete, nyomása, általában problematikus az apa kapcsolata.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 11. házban

Lilith - Fekete Hold a 11. házban

Témái: Csoportok, szabadságvágy, egyenrangúság kérdései. A kapcsolatokról tanul önként, vagy kényszer hatására a barátságokon keresztül. Megélhet erős szövetséget vagy számkivetettséget, magányt, néha barátai elárulják.
Tovább
Lilith - Fekete Hold a 12. házban

Lilith - Fekete Hold a 12. házban

Témái: a titkok, misztikum, elzártság, elvágyódás, függőségek, áldozatiság. Lehet spirituálisan túlfűtött vagy a szkeptikusok klubját gyarapítja, néha ingázik a kettő között.
Tovább

Ildikó

Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
 

F.Á.

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: "Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna." Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, "á értem" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!