info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Képzési alapelveink

Jó, ha tudod!

A pszichológiai szemléletű asztrológia, horoszkóp elemzés nem misztikus ködbe burkolt jóslás!

Asztrológia Iskolánk önálló weboldala:
ASZTROLOGIAOKTATAS.HU 

Gyakorló asztrológusként, személyes horoszkóp értelmezőként elhatárolódom attól a hiedelemtől, hogy az asztrológiai elemzés valamiféle misztikus ködbe burkolt jóslásféle volna.

Napra készen, gyakorlatias tanácsokkal képes segíteni minden önismereti úton járó érdeklődőt!

Alapelveink a pszichológiai szemléletű asztrológia képzés alatt

 • Csak pontosan beállított születési horoszkópból érdemes dolgozni. Minden esetben vissza kell korrigálni a születés óra-percét a horoszkóp készítése során.
 • Az önismereti tanácsadásra érkezőt a lelki segítségnyújtás során partnernek tekintjük, felnőttként kezeljük!
 • A tanácsadás mindig személyes és egyénre szabott. Útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, a tanácsadó soha nem dönt az ügyfél helyett.
 • Soha nem beszélünk általánosságokban, gyakorlatiasan és közérthetően fejezzük ki magunkat a személyes horoszkóp magyarázata során.
 • Pszichológiai alapismeretek nélkülözhetetlenek az asztrológiai önismereti tanácsadás során. Képesnek kell lenni megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint a személyes horoszkópból kiolvasható „igazsággal” ártani.
 • A horoszkóp elemző lelki segítségnyújtás során az önfejlődésre vágyó ügyfelet legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedjük el, mint ahogyan érkezett.

Egy személyes horoszkóp gépi elemzése nem hatékony!

 • Vallom, hogy egy számítógéppel készített írásbeli horoszkóp elemzés, amit gyakran ügyes program készít, nem hatékony. Ebből a horoszkóp értelmezésből hiányzik a lélek, az odafigyelés, hogy arra válaszoljunk, aminek a megdolgozására kész az egyén, figyelve mindenkor a reakcióit, visszajelzéseit.

A misztikus dolgokkal foglalkozók, a horoszkóp elemzők kezében hatalom van!

 • A horoszkóp készítő asztrológusokat mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül. S ettől a tisztelettől meg lehet részegülni!
 • Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó, így a horoszkóp értelmező asztrológus is a NAGY szerepébe kerül.
 • Kellő önismerettel nem rendelkező, mások horoszkópját elemző asztrológus kezében mindenféle szellemi, „mágikus” képesség, eszköz olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.
 • Az ilyen asztrológus a tudását hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
 • Önmagában a horoszkóp elemzés megszerezhető tudása kevés! Hatékonyságunkat, így egy asztrológus hatékonyságát is, alapjaiban határozza meg a személyiségállapotunk, azaz önismereti szintünk, erre épülnek rá az intuitív természetes képességeink, s csak a legfelső réteghez tartozik a konkrét horoszkóp értelmező tudás. Képzeljük el ezt az egészet egy felfele mutató háromszögként, melynek felső csúcsán keresztül nyilvánul meg a tanácsadás során személyes hatékonyságunk!

Kedvező feltételeket ajánlanak önfejlődésedhez az Artemisz Asztrológia Iskola oktatói!
Élj a lehetőséggel!

Új első modulunk 2018. januárban elindult Debrecenben!
Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatásban is elvégezheted!

Hallgatóink visszajelzéseit itt találod

Csoportjainkba azok jelentkezését várjuk...

 • akik komolyan gondolják az önmagukkal való szembesülést saját horoszkópjuk megfejtése által
 • készek arra, hogy változtassanak a látásmódjukon a horoszkóp analógiák értelmezése által
 • alapvető céljuk egy szimbólumrendszer elsajátításán keresztül a világképük tágítása
 • az eddig rejtett összefüggések felfedezésére való törekvés jelen van életükben
 • keresik a kapcsolatot különböző személyiségvonásaik, családi kapcsolataik, megélt élethelyzeteik és személyes horoszkópjuk elemei között
 • horoszkóp elemzésen keresztül önismereti szintjük mélyülésére vágynak
 • könnyebb eligazodást remélnek az életünkben és az emberi kapcsolatainkban a horoszkóp értelmező asztrológiai képzés eredményeként

Érdeklődő pszichológusok!

 • a már meglévő pszichológiai ismereteiket bővíthetik egy új látásmóddal, a személyes horoszkóp elemzés elemeinek értelmezésével
 • integrálhatják a két rendszert
 • egy új diagnosztikus eszközt kaphatnak, mely segít felismerni, a hozzájuk segítségért forduló problémájának a gyökerét, s azt is, hogy jelenleg melyik élethelyzet megdolgozására áll készen a lelki segítségért hozzájuk forduló

Pszichológiai szemléletű asztrológia képzés eredménye

 • Az asztrológus oktatás során a jelentkezők elsajátítják az asztrológia tradicionális alapjai (csillagjegyek leírása, horoszkóp készítés, ascendens meghatározás, karma, életfeladat feltérképezés, radix elemzés, holdnaptár használata) mellett, a kapcsolódó pszichológiai ismereteket. Az asztrológus hallgatók a saját horoszkópjukat megkapják, s így a tanultakat önmagukra vonatkoztatva tudják integrálni, ezzel is bővítve önismeretüket.
A képzés 4 modulos (4 éves), melyről tanúsítványt állítunk ki. Pszichológiai szemléletű asztrológiai képzésünk hitelességét az állami nyilvántartás garantálja! Nyilvántartási számunk: 00721-2009. 


Itt kérj tájékoztatót a képzésről, vagy jelentkezz előzetesen! 

Oláhné Mednyánszki Krisztina
képzésért felelős vezető, okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera