info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Képzési alapelveink

Jó, ha tudod!

A pszichológiai szemléletű asztrológia, horoszkóp elemzés nem misztikus ködbe burkolt jóslás!

Asztrológia Iskolánk önálló weboldala:
ASZTROLOGIAOKTATAS.HU 

Gyakorló asztrológusként, személyes horoszkóp értelmezőként elhatárolódom attól a hiedelemtől, hogy az asztrológiai elemzés valamiféle misztikus ködbe burkolt jóslásféle volna.

Napra készen, gyakorlatias tanácsokkal képes segíteni minden önismereti úton járó érdeklődőt!

Alapelveink a pszichológiai szemléletű asztrológia képzés alatt

 • Csak pontosan beállított születési horoszkópból érdemes dolgozni. Minden esetben vissza kell korrigálni a születés óra-percét a horoszkóp készítése során.
 • Az önismereti tanácsadásra érkezőt a lelki segítségnyújtás során partnernek tekintjük, felnőttként kezeljük!
 • A tanácsadás mindig személyes és egyénre szabott. Útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, a tanácsadó soha nem dönt az ügyfél helyett.
 • Soha nem beszélünk általánosságokban, gyakorlatiasan és közérthetően fejezzük ki magunkat a személyes horoszkóp magyarázata során.
 • Pszichológiai alapismeretek nélkülözhetetlenek az asztrológiai önismereti tanácsadás során. Képesnek kell lenni megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint a személyes horoszkópból kiolvasható „igazsággal” ártani.
 • A horoszkóp elemző lelki segítségnyújtás során az önfejlődésre vágyó ügyfelet legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedjük el, mint ahogyan érkezett.

Egy személyes horoszkóp gépi elemzése nem hatékony!

 • Vallom, hogy egy számítógéppel készített írásbeli horoszkóp elemzés, amit gyakran ügyes program készít, nem hatékony. Ebből a horoszkóp értelmezésből hiányzik a lélek, az odafigyelés, hogy arra válaszoljunk, aminek a megdolgozására kész az egyén, figyelve mindenkor a reakcióit, visszajelzéseit.

A misztikus dolgokkal foglalkozók, a horoszkóp elemzők kezében hatalom van!

 • A horoszkóp készítő asztrológusokat mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül. S ettől a tisztelettől meg lehet részegülni!
 • Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó, így a horoszkóp értelmező asztrológus is a NAGY szerepébe kerül.
 • Kellő önismerettel nem rendelkező, mások horoszkópját elemző asztrológus kezében mindenféle szellemi, „mágikus” képesség, eszköz olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.
 • Az ilyen asztrológus a tudását hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
 • Önmagában a horoszkóp elemzés megszerezhető tudása kevés! Hatékonyságunkat, így egy asztrológus hatékonyságát is, alapjaiban határozza meg a személyiségállapotunk, azaz önismereti szintünk, erre épülnek rá az intuitív természetes képességeink, s csak a legfelső réteghez tartozik a konkrét horoszkóp értelmező tudás. Képzeljük el ezt az egészet egy felfele mutató háromszögként, melynek felső csúcsán keresztül nyilvánul meg a tanácsadás során személyes hatékonyságunk!

Kedvező feltételeket ajánlanak önfejlődésedhez az Artemisz Asztrológia Iskola oktatói!
Élj a lehetőséggel!

Új első modulunk 2018. januárban elindult Debrecenben!
Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatásban is elvégezheted!

Hallgatóink visszajelzéseit itt találod

Csoportjainkba azok jelentkezését várjuk...

 • akik komolyan gondolják az önmagukkal való szembesülést saját horoszkópjuk megfejtése által
 • készek arra, hogy változtassanak a látásmódjukon a horoszkóp analógiák értelmezése által
 • alapvető céljuk egy szimbólumrendszer elsajátításán keresztül a világképük tágítása
 • az eddig rejtett összefüggések felfedezésére való törekvés jelen van életükben
 • keresik a kapcsolatot különböző személyiségvonásaik, családi kapcsolataik, megélt élethelyzeteik és személyes horoszkópjuk elemei között
 • horoszkóp elemzésen keresztül önismereti szintjük mélyülésére vágynak
 • könnyebb eligazodást remélnek az életünkben és az emberi kapcsolatainkban a horoszkóp értelmező asztrológiai képzés eredményeként

Érdeklődő pszichológusok!

 • a már meglévő pszichológiai ismereteiket bővíthetik egy új látásmóddal, a személyes horoszkóp elemzés elemeinek értelmezésével
 • integrálhatják a két rendszert
 • egy új diagnosztikus eszközt kaphatnak, mely segít felismerni, a hozzájuk segítségért forduló problémájának a gyökerét, s azt is, hogy jelenleg melyik élethelyzet megdolgozására áll készen a lelki segítségért hozzájuk forduló

Pszichológiai szemléletű asztrológia képzés eredménye

 • Az asztrológus oktatás során a jelentkezők elsajátítják az asztrológia tradicionális alapjai (csillagjegyek leírása, horoszkóp készítés, ascendens meghatározás, karma, életfeladat feltérképezés, radix elemzés, holdnaptár használata) mellett, a kapcsolódó pszichológiai ismereteket. Az asztrológus hallgatók a saját horoszkópjukat megkapják, s így a tanultakat önmagukra vonatkoztatva tudják integrálni, ezzel is bővítve önismeretüket.
A képzés 4 modulos (4 éves), melyről tanúsítványt állítunk ki. Pszichológiai szemléletű asztrológiai képzésünk hitelességét az állami nyilvántartás garantálja! Nyilvántartási számunk: 00721-2009. 


Itt kérj tájékoztatót a képzésről, vagy jelentkezz előzetesen! 

Oláhné Mednyánszki Krisztina
képzésért felelős vezető, okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!