info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Képzési alapelveink

Jó, ha tudod!

A pszichológiai szemléletű asztrológia, horoszkóp elemzés nem misztikus ködbe burkolt jóslás!

Asztrológia Iskolánk önálló weboldala:
ASZTROLOGIAOKTATAS.HU 

Gyakorló asztrológusként, személyes horoszkóp értelmezőként elhatárolódom attól a hiedelemtől, hogy az asztrológiai elemzés valamiféle misztikus ködbe burkolt jóslásféle volna.

Napra készen, gyakorlatias tanácsokkal képes segíteni minden önismereti úton járó érdeklődőt!

Alapelveink a pszichológiai szemléletű asztrológia képzés alatt

 • Csak pontosan beállított születési horoszkópból érdemes dolgozni. Minden esetben vissza kell korrigálni a születés óra-percét a horoszkóp készítése során.
 • Az önismereti tanácsadásra érkezőt a lelki segítségnyújtás során partnernek tekintjük, felnőttként kezeljük!
 • A tanácsadás mindig személyes és egyénre szabott. Útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, a tanácsadó soha nem dönt az ügyfél helyett.
 • Soha nem beszélünk általánosságokban, gyakorlatiasan és közérthetően fejezzük ki magunkat a személyes horoszkóp magyarázata során.
 • Pszichológiai alapismeretek nélkülözhetetlenek az asztrológiai önismereti tanácsadás során. Képesnek kell lenni megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint a személyes horoszkópból kiolvasható „igazsággal” ártani.
 • A horoszkóp elemző lelki segítségnyújtás során az önfejlődésre vágyó ügyfelet legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedjük el, mint ahogyan érkezett.

Egy személyes horoszkóp gépi elemzése nem hatékony!

 • Vallom, hogy egy számítógéppel készített írásbeli horoszkóp elemzés, amit gyakran ügyes program készít, nem hatékony. Ebből a horoszkóp értelmezésből hiányzik a lélek, az odafigyelés, hogy arra válaszoljunk, aminek a megdolgozására kész az egyén, figyelve mindenkor a reakcióit, visszajelzéseit.

A misztikus dolgokkal foglalkozók, a horoszkóp elemzők kezében hatalom van!

 • A horoszkóp készítő asztrológusokat mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül. S ettől a tisztelettől meg lehet részegülni!
 • Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó, így a horoszkóp értelmező asztrológus is a NAGY szerepébe kerül.
 • Kellő önismerettel nem rendelkező, mások horoszkópját elemző asztrológus kezében mindenféle szellemi, „mágikus” képesség, eszköz olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.
 • Az ilyen asztrológus a tudását hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
 • Önmagában a horoszkóp elemzés megszerezhető tudása kevés! Hatékonyságunkat, így egy asztrológus hatékonyságát is, alapjaiban határozza meg a személyiségállapotunk, azaz önismereti szintünk, erre épülnek rá az intuitív természetes képességeink, s csak a legfelső réteghez tartozik a konkrét horoszkóp értelmező tudás. Képzeljük el ezt az egészet egy felfele mutató háromszögként, melynek felső csúcsán keresztül nyilvánul meg a tanácsadás során személyes hatékonyságunk!

Kedvező feltételeket ajánlanak önfejlődésedhez az Artemisz Asztrológia Iskola oktatói!
Élj a lehetőséggel!

Új első modulunk 2018. januárban elindult Debrecenben!
Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatásban is elvégezheted!

Hallgatóink visszajelzéseit itt találod

Csoportjainkba azok jelentkezését várjuk...

 • akik komolyan gondolják az önmagukkal való szembesülést saját horoszkópjuk megfejtése által
 • készek arra, hogy változtassanak a látásmódjukon a horoszkóp analógiák értelmezése által
 • alapvető céljuk egy szimbólumrendszer elsajátításán keresztül a világképük tágítása
 • az eddig rejtett összefüggések felfedezésére való törekvés jelen van életükben
 • keresik a kapcsolatot különböző személyiségvonásaik, családi kapcsolataik, megélt élethelyzeteik és személyes horoszkópjuk elemei között
 • horoszkóp elemzésen keresztül önismereti szintjük mélyülésére vágynak
 • könnyebb eligazodást remélnek az életünkben és az emberi kapcsolatainkban a horoszkóp értelmező asztrológiai képzés eredményeként

Érdeklődő pszichológusok!

 • a már meglévő pszichológiai ismereteiket bővíthetik egy új látásmóddal, a személyes horoszkóp elemzés elemeinek értelmezésével
 • integrálhatják a két rendszert
 • egy új diagnosztikus eszközt kaphatnak, mely segít felismerni, a hozzájuk segítségért forduló problémájának a gyökerét, s azt is, hogy jelenleg melyik élethelyzet megdolgozására áll készen a lelki segítségért hozzájuk forduló

Pszichológiai szemléletű asztrológia képzés eredménye

 • Az asztrológus oktatás során a jelentkezők elsajátítják az asztrológia tradicionális alapjai (csillagjegyek leírása, horoszkóp készítés, ascendens meghatározás, karma, életfeladat feltérképezés, radix elemzés, holdnaptár használata) mellett, a kapcsolódó pszichológiai ismereteket. Az asztrológus hallgatók a saját horoszkópjukat megkapják, s így a tanultakat önmagukra vonatkoztatva tudják integrálni, ezzel is bővítve önismeretüket.
A képzés 4 modulos (4 éves), melyről tanúsítványt állítunk ki. Pszichológiai szemléletű asztrológiai képzésünk hitelességét az állami nyilvántartás garantálja! Nyilvántartási számunk: 00721-2009. 


Itt kérj tájékoztatót a képzésről, vagy jelentkezz előzetesen! 

Oláhné Mednyánszki Krisztina
képzésért felelős vezető, okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely
Tovább

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.