info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Online aszcendens számítás

Online aszcendens számítás

Aszcendens számító program!
Az ascendens (aszcendens) minden horoszkóp kiemelt pontja. Az Artemisz Pszicho-asztrológia asztrológusai látnak el jó tanácsokkal a program használatára vonatkozóan!

  • Az ascendens az ekliptikának az a foka, mely a születési hely horizontján keleten a születés pillanatában (pontos óra/perc) felemelkedik. Tehát az ekliptika és a horizont keleti metszéspontja. A Föld forgási sebességéből következően kb. 4 perc alatt 1°-ot halad előre.
  • Egyéni születési ábrában (radix) a külvilág felé megnyilvánított szerepszemélyiségre következtethetünk belőle, mely egyszerre véd, és össze is kapcsol bennünket másokkal.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!

Kíváncsi vagy az ascendensedre?

Töltsd ki a táblázat alatt található angol nyelvű panelt!
Megadja neked a keresett ascendenst, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival. A keresett ascendenst is angolul adja meg a program, de ha nem érted a szöveget, az asztrológiai jelzést és a megadott fokszámot akkor is le tudod olvasni!


KOS (ARIES) ascendens
 
OROSZLÁN (LEO) ascendens NYILAS (SAGITTARUS) ascendens

BIKA (TAURUS) ascendens
 
SZŰZ (VIRGO) ascendens BAK (CAPRICORNUS) ascendens

IKREK  (GEMINI) ascendens
 
MÉRLEG (LIBRA) ascendens VÍZÖNTŐ (AQUARIUS) ascendens

RÁK (CANCEL) ascendens
 
SKORPIÓ (SCORPIO) ascendens HALAK (PISCES) ascendens

(PRAKTIKUS információk, ha nem értesz angolul: A dátummal biztosan boldogulsz, alatta a minél pontosabb születési óra/percet kell megadnod , -AM jelzés a délelőtti órákra, -PM jelzés a délutáni órákra vonatkozik. A legalsó részbe a születési helyet írd be. A legtöbb magyar város benne van az adatbázisban, ha nem találod a sajátot, próbálkozz a legközelebbi nagyvárossal. Ha elkezded beírni a település nevét, a legördülő menűből tudsz választani. A tapasztalat az, hogy egy kicsit lassan tölti be a városokat, legyél türelmes! Ha beírtad az adatokat, a Next-re klikkelj, hogy megtudd mi a keresett ascendens.
Klikkelj az Astrotheme szóra az alul lévő szövegben!

Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egáész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!