info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

A növőhold fázisa

A növőhold fázisa
Újholdtól Teliholdig a Növőhold fázisában járunk.

14 nap telik el az első és második holdnegyed ideje alatt. A Hold keskeny sarlóként jelenik meg, majd egyre gömbölyűbb D betűt formáz, míg végül teljesen kiteljesedik.
  • Növő hold ideje, mint egy nagy „belégzés”, erőfokozódást jelent, a folyamatok kívülről befelé hatnak, segítve a dolgok beépülését. Ezért erre a periódusra időzítsünk minden olyan tevékenységet, ami testünk, lelkünk, szellemünk épülését, táplálását szolgálja. Gondoskodjunk kellő folyadékfogyasztásról, ha szükséges, ásványi anyag és vitaminbevitelről.
  • Megnő a természetes mozgásigényünk is, izmainkat jobban növelhetjük, ha ez a célunk. Minden, amit növő Hold idején testünk erősítéséért teszünk, most jóval hatékonyabb.
  • Ez az időszak a befogadás, feltöltődés és regenerálódás ideje, ilyenkor energiagyűjtésre van lehetőségünk.
  • Most minden könnyebben és hatékonyan érvényesül, tervezzünk, erőket gyűjtsünk, építsük azt, amire vágyunk.
  • Ne kezdjünk most fogyókúrába, méregtelenítésbe, sokkal több erőfeszítéssel kevesebb eredményre jutunk. Ha hajlamosak vagyunk a hízásra, ebben a fázisban jobban ügyeljünk arra, mit eszünk.
  • Most az öngyógyító energiáink is erősebbek, a gyógyhatású szerek is jobban hatnak ránk.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.