info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

A növőhold fázisa

A növőhold fázisa
Újholdtól Teliholdig a Növőhold fázisában járunk.

14 nap telik el az első és második holdnegyed ideje alatt. A Hold keskeny sarlóként jelenik meg, majd egyre gömbölyűbb D betűt formáz, míg végül teljesen kiteljesedik.
  • Növő hold ideje, mint egy nagy „belégzés”, erőfokozódást jelent, a folyamatok kívülről befelé hatnak, segítve a dolgok beépülését. Ezért erre a periódusra időzítsünk minden olyan tevékenységet, ami testünk, lelkünk, szellemünk épülését, táplálását szolgálja. Gondoskodjunk kellő folyadékfogyasztásról, ha szükséges, ásványi anyag és vitaminbevitelről.
  • Megnő a természetes mozgásigényünk is, izmainkat jobban növelhetjük, ha ez a célunk. Minden, amit növő Hold idején testünk erősítéséért teszünk, most jóval hatékonyabb.
  • Ez az időszak a befogadás, feltöltődés és regenerálódás ideje, ilyenkor energiagyűjtésre van lehetőségünk.
  • Most minden könnyebben és hatékonyan érvényesül, tervezzünk, erőket gyűjtsünk, építsük azt, amire vágyunk.
  • Ne kezdjünk most fogyókúrába, méregtelenítésbe, sokkal több erőfeszítéssel kevesebb eredményre jutunk. Ha hajlamosak vagyunk a hízásra, ebben a fázisban jobban ügyeljünk arra, mit eszünk.
  • Most az öngyógyító energiáink is erősebbek, a gyógyhatású szerek is jobban hatnak ránk.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera