Havi horoszkóp: Nyilas hava

2021.11.22-2021.12.21.

HOROSZKÓP
NYILAS HAVÁRA
2020.11.21-
2020.12.21.

  • A Nap november 22-én 3 óra 33 perckora Nyilas csillagjegybe lép, s tovább halad december 21-én 16 óra 59 perckor a téli napforduló pontján át a Bak asztrológiai jegy előterébe.
  • Most a Nyilas Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent András, illetve Enyészet Hava.
  • A horoszkóp ábra a Nyilas jegyváltás idejére budapesti koordinátákra van elkészítve.

A havi asztrológiai aktualitások a NAP egy adott jelben való haladásához igazodnak. A Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki.

2021-es év méltón a “Szaturnusz éve” címkéhez, erősen szembesíti a ma élő emberiséget az élet minden fontos területén a működésünk következményére, legyen az természeti, társadalmi, gazdasági, vagy akár kulturális terület.

A 2021-es év aktívan magán hordozza a Szaturnusz – Uránusz egymásnak feszülő konstellációjának hatásait, mely egyének és társadalmak tekintetében is komoly minőségű változásokat kényszerít ki!  Ez évi harmadik nagy beteljesülése november elejétől ismét aktiválódik, és Karácsonyra fog kiteljesedni. Érdemes tudatosítani, milyen kihívások és témák elé állít mindannyiunkat…!

Nyilas havi horoszkóp 2021

A Skorpió “alászálló”, belső mélységekbe vezető, az élet fontos kérdéseivel, így a halállal való találkozási fázisa után a Nyilas szeretné megérteni a “miérteket”, a történéseket az élet tágabb kereteibe akarja belehelyezni. Be akarja gyógyítani a sebeket, hitet és reményt akar adni, lerázva az “elmúlt” sötét emlékeit. Figyelmünket szellemi irányba tereli, hogy azzal összhangban tűzzünk ki új célokat.

Tudjuk, hogy minden mélypontról a HIT adja meg a felemelkedési lehetőséget és muníciót. Hogy mindannak amit megéltünk, célja és értelme van. Ezzel összhangban, jó, ha az egyre korábban sötétedő estéken gyertyát gyújtunk, s önmagunkban is keressük a”fényt”, hogy intuitív módon felfedezhessük a csak nekünk szóló”kinyilatkoztatásokat”! Advent közelgő időszaka ennek átéléséről, a hitünk megerősítéséről szól!

Nyilas havi horoszkóp 2021

Keressük meg mivel lettünk “könnyebbek”, hogyan segítenek veszteségeink, elengedett élethelyzeteink új dolgokra találni! Összességében: Hová fejlődtünk?

Nyilas havának legfontosabb asztrológiai hatásai

Kozmikus évkör Nyilas hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

November 22. Hétfő

A Nap jegyváltásával megérkeztünk a Nyilas havába:

A Skorpió havának rideg valósága után a lélek szükségszerűen befelé fordul reményt, értelmet, vigasztalást keresve. Ebben segít bennünket a Nyilas időszaka! Hogy felismerjük, miben vagyunk többek az anyagnál…

Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

November 24. Szerda

A Nap után a Merkúr is átlép a Nyilas jegyébe:

A Nyilas Merkúr segít, hogy személyes tapasztalataid kikristályosodjanak és összefüggéseikben letisztuljanak! A Skorpió Merkúr hatása alatt önként, vagy sors által rád kényszerített helyzetek által elvégzett leltár után új irányvonalakat tudsz kitűzni saját magadnak!

Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

November 29. Hétfő

Neptunusz és Mars pozitív, támogató kapcsolatban:

A két planéta most “összefogva” fokozza érdeklődésedet a pszichológia, a misztikus dolgok iránt. Kiváló időszak ez egy önismereti folyamathoz, bármilyen formáját is választod!

December 01. Szerda

A Neptunusz befejezi hátrálását a Halak csillagjegyben:

Gondolkodj el! Az elmúlt időszakban volt -e olyan nehezebb élményed, amely fokozatosan “szivárgott” be az életedbe…. Valószínű, hogy a Neptunusz előre indulásával elkezd benned “letisztulni a kép” ezzel kapcsolatban… 

December 06. Hétfő

Plútó és Mars közötti pozitív, segítő kapcsolódás:

A két bolygó szövetségének hatására képessé válsz erőtartalékaidat mozgósítani, s így tetterőd és elszántságod növekedésnek indulhat! Újból késztetést érezhetsz ahhoz, hogy “beragadt”, egy ideje már csak “vegetáló” dolgaidhoz ismét nekiláss!

Nyilas csillagjegy tulajdonságairól Artemisz Asztrológia Debrecen

December 13. Hétfő

A Mars belép a Nyilas jegy területére:

Az akadályokat, az utadba kerülő nehézségeket most optimistán, bizakodóan szemlélheted, erősen hihetsz abban, hogy minden megoldódik és jóra fordul!

Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

December 13. Hétfő

A Merkúr megérkezik a Bak jegy előterébe:

A Nyilas Merkúr időszak alatt nagy terveket, célokat tűztél ki magadnak, és sok-sok elképzelésed született jövődre vonatkozóan! Most eljött az ideje a megvalósításnak!

December 19. Vasárnap

A Vénusz hátrálni kezd a Bak jegyében:

Kapcsolataidban szembesülhetsz az “üresség” élményével, vagy akár azzal, hogy valóban mennyire számíthatsz a másikra… Ha egyedülálló, párkereső vagy, most még inkább hiányként élheted meg a társtalanságot…

December 21. Kedd

A téli napforduló pontján a Nap belép a Bak csillagjegybe:

A Bak időszaka egyben a tél visszavonhatatlan kezdetét is elhozza. Bennünket is arra inspirálnak a hosszú sötét napok, hogy szellemi inspirációkkal gazdagodjunk! Hogy felfedezzük, hogy az anyagot a szellem hatja át és élteti…!