Havi horoszkóp: nyilas hava

2022.11.22-2022.12.21.

2022 Nyilas havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

A Nap 2022. november 22-én 9 óra 20 perckor a Nyilas csillagjegybe lép, s tovább halad december 21-én 22 óra 48 perckor a téli napforduló pontján át a Bak asztrológiai jegy előterébe.

Most a Nyilas Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent András, illetve Enyészet Hava.

A horoszkóp ábra a Nyilas jegyváltás idejére, Budapesti koordinátákra van elkészítve!

A havi asztrológiai aktualitások a NAP egy adott jelben való haladásához igazodnak. A Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki.

AKTUÁLIS KOZMIKUS HATÁSOK

Lassan “lecsendesül” a 2020-2021-2022-es évek legnehezebb asztrológiai hatása, a Szaturnusz – Uránusz egymásnak feszülő konstellációja.

Ha szétnézünk a világban zajló események között, láthatjuk, hogy egyének és társadalmak tekintetében is komoly kríziseket okozott, minőségi változásokat kényszerített ki! Lezáró fázisa lehetőséget ad számunkra, hogy visszatekintve összegezzük saját életünkben milyen átalakulások történtek hatása alatt.

Az év körének ezen időszakában, a Skorpió “alászálló”, belső mélységekbe vezető, az élet nagy kérdéseivel szembesítő fázisa után a Nyilas hava segítségünkre van, hogy megértsük történéseink “miértjét”. Azaz, miért velem és miért pont most történt, ami történt, s mi dolgom az adott helyzettel…

2022 Nyilas havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Segít begyógyítani sebeinket, hitet és reményt akar adni, hogy lerázhassuk az “elmúlt” sötét emlékeit. Tudjuk, hogy minden mélypontról a hit adja meg a felemelkedési lehetőséget és hozzá a muníciót. Hogy mindannak, amit megéltünk magasabb szempontból célja és értelme van.

Mindez erősíti hitünket, figyelmünket szellemi irányba tereli, hogy azzal összhangban tűzzünk ki új célokat. Segít felismerni, hogy látható világunk minden történése mögött szellemi összefüggések húzódnak meg.

Ezzel összhangban jól tesszük, ha az egyre korábban sötétedő estéken gyertyát gyújtunk, s önmagunkban is keressük a “fényt”, hogy intuitív módon felfedezhessük a csak nekünk szóló “kinyilatkoztatásokat”!

2022 Nyilas havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Advent közelgő időszaka ennek átéléséről, a hitünk megerősítéséről szól! Keressük meg mivel lettünk “könnyebbek”, hogyan segítettek veszteségeink, megváltozott élethelyzeteink új dolgokra találni. Vegyük észre, hogy összességében mennyit és hová fejlődtünk!

Kozmikus évkör Nyilas hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Szűz hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Oroszlán hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Rák hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Ikrek hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Bika hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kos hava a természet újjászületésének időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak hava: a böjt időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen