HAVI HOROSZKÓP: HALAK HAVA

  • A Nap 2021. február 18-án 11 óra 43 perckora Halak asztrológiai jegy előterébe lép, ahonnét március 20-án 10 óra 37 perckor, a tavaszi nap-éjegyenlőség pontján keresztül átlép a Kos jelébe, hogy kezdetét vegye a kozmikus újév.
  • Most a Halak Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Böjt elő, illetve Jégbontó Hava.
  • A horoszkóp ábra a Halak jegyváltás idejére budapesti koordinátákra van elkészítve.

Hozd ki a legtöbbet

az aktuális időminőségből!

Az adott időszakban a Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában, a horoszkópelemzésben…

A havi asztrológiai aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási időtartamához viszonyítva adjuk meg.

Szeretnél még többet tudni az Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolatáról?

Globális üzenetéről, hogy mire számíthatsz és mit tehetsz ebben a krízises időszakban?

A mögöttünk hagyott Vízöntő Hava “dimenziókapuként” új inspirációkkal, ötletekkel, elképzelésekkel ajándékozott meg bennünket. Problémáinkon keresztül felhívta a figyelmünket az egyéni és kollektív változások szükségességére.

Ha a változás magja megfogant bennünk, új ideáinkat számunkra a Halak időszaka “hordja ki a méhében”, formálja, alakítja, hogy belőle megszülethessen, láthatóvá váljon, testet öltsön végre az ÚJ, a tavaszi napfordulón!

A “Halakkal” bezárul a zodiákus köre, lehetőséget adva ezzel egy új ciklus kezdetének. De minden új kezdet előtt van egy összegző időszak, ami alkalmas a dolgok belső átgondolására, átminősítésére. Vizsgáljuk meg, hol tartunk életünkben, ezt kiknek, és milyen sorserőknek köszönhetjük.

Keressük aktívan, s fedezzük fel életünk transzcendens összefüggéseit!

Erre most különösen fontos odafigyelnünk, hiszen külső-belső bizonytalanságot, akár komolyabb lelki kríziseket is átélhetünk a jegyváltás küszöbén (február 17-én) kiteljesedő Szaturnusz – Uránusz kvadrát hatására. A Halak hava végig magán hordozza ezt az aktualitást, mely egyének és társadalmak tekintetében is komoly minőségű változásokat kényszerít ki!  Ezzel együtt a szellemi témák felé fordulást segítő, a sorsunk megértését, azzal való hatékonyabb együttműködést támogató Plútó – Neptunusz fokozatosan erősödő szextiljére is számíthatunk!

A havi asztrológiai aktualitásokért használd a jobb oldali nyilakat!

Weboldalunkon külön menüpontot szentelünk a HOLDNAPTÁRNAK, mely a Hold jegyváltásainak pontos ideje mellett gyakorlati tanácsokat is ad azzal kapcsolatosan, hogy mikor, mire érdemes odafigyelni.

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Szeretnél még többet tudni az asztrológiáról?

TÉGED IS VÁR ISKOLÁNK!

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola