Havi horoszkóp: Bika hava

2022.04.20-2022.05.21.

HOROSZKÓP
NYILAS HAVÁRA
2020.11.21-
2020.12.21.

  • A Nap 2022. április 20-án 04 óra 24 perckor belép a Bika csillagjegybe, s tovább halad az Ikrek asztrológiai jelébe 2022. május 21-én 03 óra 22 perckor.
  • Most a Bika Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent György, illetve Szelek Hava.
  • A horoszkóp ábra a Bika jegyváltás idejére budapesti koordinátákra van elkészítve.
2022 Bika havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

A havi asztrológiai aktualitások a NAP egy adott jelben való haladásához igazodnak. A Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki.

A Kos havában felmelegedett Föld már alkalmas a magok befogadására, hogy azok később szárba szökkenjenek. A Bika havában minden a természet “nászáról” szól a külső világban, a fák virágoznak, a méhek döngicsélnek, a langyos szellő fű és virágillattal van tele. Mi is egyre inkább arra vágyunk, hogy a természettel élő kapcsolatban lehessünk.

2022 Bika havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

A Bika Havában április 22-én ünnepeljük a Földanya napját, mely a mai ember figyelmét ráirányítja arra, hogy stabil, tápláló és éltető közegünket tisztelni kell! Vigyázzunk rá, óvjuk erőforrásait, hiszen nem birtokolhatjuk, csak kölcsönkaptuk azokat.

Ha nem tanuljuk meg a hálán és tiszteleten alapuló együttműködést Vele, életünk, létezésünk alapja kerül veszélybe, ahogy arra ma egyre több figyelmeztető jelzést kapunk!

Az április 12-én bepontosodott Jupiter – Neptunusz együttállás hatása érezhető lesz a Bika havában is. Ez a fontos konstelláció egy új kb. 13 éves ciklust indít be mindkét planéta uralmi pozíciójában a Halak jegyében!

2022 Bika havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Fókuszba hozva és felerősítve a Halak jegy poláris jellegét, a “határtalanság” érzését, káoszt, bizonytalanságot és szorongást, de egyben ezek “gyógyszerét” is, az együttérzés, az együvé tartozás, segítőkészség, a bizalom erősödésének lehetőségét, valamint a spirituális témák felé fordulás igényét is.

Éljünk a szellemi fejlődésünket megtámogató energiákkal!

Kozmikus évkör Ikrek hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Bika hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kos hava a természet újjászületésének időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak hava: a böjt időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Nyilas hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Szűz hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Rák hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen