info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Oroszlán csillagjegy szülötte a stílus világában

Oroszlán csillagjegy szülötte a stílus világában
Nézzünk szét asztrológiai szemlélettel a divat és stílus világában!
Divat horoszkóp Oroszlán csillagjegy szülötteinek...

Mit mond az asztrológus azokról, akiknek a horoszkópjában az Oroszlán csillagjegy dominál?

Az Oroszlán csillagjegy szülötte pontosan tudja, hogy mire képes, és azt meg akarja mutatni a világnak. Valamilyen életterületen nagyot és egyedit akar alkotni. Az élet dolgairól határozott elképzeléssel rendelkezik, aminek hangot is ad. Kitűnően ért a nagyszabású tervezéshez, szervezéshez, alapvetően irányító alkat.

Méltóságteljes, büszke, szeret a középpontban lenni, minden helyzetben tudja, hogyan tud a legjobban hatni másokra.

Nehezen viseli, ha mellőzik, az egész napját elrontja, ha kritizálva érzi magát. Élete legfontosabb területei az alkotás (kreativitás), a család, amit irányít és a szerelem, melyben a mindig megújuló izgalmat keresi. 

Asztro-divat Oroszlán csillagjegyben születetteknek...

 • Erős öntudattal rendelkezik, mely a kitűnni vágyással párosulva egyedi öltözködési stílusban jelenik meg. Általában nem fogad el tanácsot, irányítást másoktól, maximum a szakma „nagymestereitől” hajlandó tanulni. Igyekszik saját, egyedi stílust kialakítani. Aktuális öltözködését az határozza meg, hogy éppen hova készül, milyen alkalom van. Ki akar tűnni a tömegből, imád tetszeni, szereti, ha megnézik, le akarja aratni a környezet elismerő és irigy tekinteteit. Gyűjti a hódolókat, „rajongókat”, célja: tökéletesen kinézni. Ezért sok időt tölt a fürdőszobában, a tükör előtt.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!

Az Oroszlán jelét a tűz elemi minősége hatja át...

 • Mint erőteljes személyiség, kedveli a domináns színeket. Jól áll neki a sárga, a narancs, az arany és a vörös minden árnyalata, néha az erőteljes királykéket vagy smaragdzöldet is felveszi. Ezeket esetenként fehérrel vagy feketével kombinálja, hogy még jobban kiemelődjön az általa aktuálisan választott szín. Erős öntudatát összeegyeztethetetlennek tartja a halvány és pasztell színekkel, a jelentéktelen és „tucat” ruhákkal. Szívesen visel valódi szőrméből, bőrből készült holmikat is. 
 • Általánosságban elmondható róla, hogy stílusában is megjelenik domináló egyénisége. Hatásos és reprezentatív a fellépése, a ruházata néha hivalkodó, hiszen inkább túlöltözve jelenik meg valahol, minthogy nevetségesen érezze magát. Minőségi ruhadarabokra vágyik, a finom kelmékből készült termékeket keresi. Ha tehetné, mint a királyok és királynők, „bíborban-bársonyban-selyemben” járna. Igyekszik egyenes testtartással, felszegett fejjel, tekintélyt parancsolóan mozogni.

 • Tudja, hogy hatással van a másik nemre, és ezt élvezi is. Csábító idomait kiemeli, ezért fontos számára a bőre állapota, barnasága, testének karbantartása. Hiúsága miatt sportol, elit klubokba, edzőtermekbe jár, természetesen az alkalomhoz illő minőségi sportruházatban. 

Ruhatára bőséges, sok cipője van, ezért inkább gardrób szobára, mint szekrényre van szüksége

 • Vallja, hogy az aktuális anyagi körülményeitől függetlenül mindig ápoltnak és jól öltözöttnek kell lenni. Ha teheti az előkelő üzletekben vásárol, kedveli a nagy nevű divattervezők ruháit, a saját méretére készíttetett egyedi darabokat, melyeket sokszor csak 1-2 alkalommal visel. 
 • Kedveli a luxust, az előkelőséget és eleganciát. Szerényebb körülmények között élve is erről álmodik. Általában követi a divat trendeket, hatni kíván másokra az alkalomhoz leginkább illő megfelelő stílus kiválasztásával. Ez néha túl sok időt vesz igénybe… Gyakran látogatja az alkalmi ruhákat kínáló üzleteket. Sok időt és pénzt fektet vásárlásaiba. Bármit vesz, fontos számára a minőség, hogy a termék megjelenésében is tükrözze az árát, látsszon rajta a márka, mely jelzi a világnak: megengedhetem magamnak!

Nőként az öltözködési stílusa természetes részét képezi a smink, az elegáns és drága parfüm, a kiegészítő ékszerek sokasága, az alkalomhoz illő tűsarkú cipő

 • A frizurájára nagyon kényes és büszkén viseli hajkoronáját, mely sokszor hullámos. Megjelenéséhez hozzá tartozik a dekoratív, néha kimondottan hosszú (mű)köröm.
 • Az Oroszlán szülött az ékszerekből a látványos, drága, egyedi és minőségi darabokhoz vonzódik. Szívesen visel arany, platina és gyémánt ékszert, ha megteheti. Szinte mindig hord nyakláncot, a karkötőkhöz is vonzódik. Státusz szimbólumként használhat Tag Heuer vagy Rolex órákat. 
 • Nőként felvehet még borostyánból, topázból, rubinból, tigrisszemből, napkőből, Swarovski kristályokból készült bizsukat, de használhat egyéb feltűnő és domináló ékszert is. 
 • Az Oroszlán nő megjelenésére még a hétköznapokban is ad, házimunka közben sem látjuk elkopott, kinyúlt ruhákban. Munkahelyen is mindig elegáns, szexi és feltűnő, a kolléganők nem kis irigységére. Bárhol mozog létszükséglete az elismerés. Minőségi és szexi fehérnemű garnitúrák sorakozhatnak szekrényében, hiszen lételeme a csábítás, örömét leli a flörtökben, a játékos életélvezetekben. Szívesen vásárol magának (és párjának) dögös fehérneműt, akár leopárd mintával is.

Nézzük meg az Oroszlán csillagjegyű férfit is közelebbről! 

 • Elég, ha körülnézünk a színház és film világában, a kaszinók és exclusive klubok (golf, vitorlás stb.) környékén. Hiszen gyakran látjuk őt elit körökben mozogni, általában sikeres ember, vállalkozó, művész. Ő az a férfi, aki sokat ad a megjelenésére, ha szükségét érzi, eljár kozmetikushoz, szoláriumba, manikűrözteti magát. Minőségi, elit márkákat hord a hozzá tartozó státuszszimbólumokkal kiegészítve. Drága óra, cigarettatartó, öngyújtó, minőségi autó, elegáns bőrtáska, és a legújabb telekommunikációs eszközök veszik körül. 
 • A hétköznapokon általában sportosan elegáns, ha inget vesz fel, lazán kigombolja, feltűri az ujját. A kicsit magasabb talpú cipő és a napszemüveg is az elérhetetlenség látszatát fokozza. Lehengerlően elegáns tud lenni társasági rendezvényeken szmokingban (lehet fehér vagy fekete), csokornyakkendőben, lakkcipőben, amit gyakran selyemsállal visel. 

A celebek és sztárok világában az Oroszlán csillagjegy képviselői

 • Nőknél pl. Dukai Regina, Udvaros Dorottya, Básti Juli, Gabrielle "Coco" Chanel, Jaqueline Kennedy-Onassis, Madonna és Tina Turner. Férfiként a lehengerlő stílust megfigyelhetjük Antonio Banderas, Robert De Niro, Yves Saint-Laurent, Laár András, Delhusa Gjon és Bill Clinton esetében.
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus, pszichodráma vezető
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!