info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Nyilas csillagjegy szülötte a stílus világában

Nyilas csillagjegy szülötte a stílus világában
Nézzünk szét asztrológiai szemlélettel a divat és stílus világában!
Divat horoszkóp Nyilas csillagjegy szülötteinek...

Mit mond az asztrológus azokról, akiknek a horoszkópjában a Nyilas csillagjegy dominál?

A Nyilas csillagjegyű személyek hajtóereje a megismerés, a kalandvágy. Szívesen utaznak külföldre, vonzódnak más népek kultúráihoz. A változatosság és a szabadság iránti vágyuk a mozgékonyságban, a sport- és természetszeretetben is megnyilvánul. Öltözködésüket ezek a tulajdonságok jelentősen befolyásolják. A Nyilas jegy képviselői ápoltak, és fontos számukra, hogy mozgékonyságukat a mindenkori ruházat kényelmes szabásával támogassa.

Asztro-divat Nyilas csillagjegyben születetteknek...

Általában elegáns magabiztossággal jelennek meg a számukra fontos helyeken. Hétköznapokban a sportosabb, kényelmes, illetve a sportosan elegáns öltözékeket részesítik előnyben. Ruházatban, kozmetikumban a jó minőségű, márkás termékeket keresik, aminek hajlandóak a magasabb árát is megfizetni. Szeretnek „trendik”, s egyben egyediek is lenni.

TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!

A Nyilas jelét a tűz elemi minősége hatja át...

  • A nyár színvilága közel áll hozzájuk, ezért színválasztásukban előnyben részesítik a domináns és erős színeket. Vonzódnak a piros, sárga árnyalatokhoz, és általában jól áll nekik a bordó és bíbor színek mellett azok kiegészítője az ibolyakék és királykék is. Nagy, színes mintájú ruhákat is szívesen viselnek.
  • Alkalmi ruházathoz magabiztosan tudnak arany, csillogó, feltűnő ékszereket viselni, természetesen lehetőleg egyedi kialakítással. A hétköznapokban egyszerűségében szép, de akár ametiszt vagy zafír ékszereket is szívesen hordanak.
  • A Nyilas nők szeretnek hódítani, bájaikat kiemelik, de sosem lesznek közönségesek. Az elismerő pillantások fontos visszajelzést jelentenek számukra. Nyilas hölgyek előszeretettel viselhetnek kalapot évszaktól függetlenül. A lóversenyek világa, az ott megcsodálható kalap-költemények is a Nyilas csillagjegyhez tartoznak.
  • Az aktuális divatban a lovas sport megannyi eleme megjelenik, amit a Nyilas szülöttek örömmel viselhetnek a hétköznapokban. Gondolok itt a (lovagló) nadrágokra, mellényekre, cipőkre, csizmákra.
  • Férfiak, ha a helyzet miatt nem viselhetik kedvenc sportosan elegáns és kényelmes viseletüket, akkor a jól szabott öltönyt színes, domináns színű vagy mintájú nyakkendővel kombinálják. S persze, ahogy a helyzet megengedi, azt kissé meglazítják. De ők is tudnak elegáns rendezvényeken szmokingot, kalapot viselni.

A Nyilas jegy eleganciájának képviselői

Nőként e finom elegancia képviselője volt Lady Diana. Férfiként Mel Gibson, Frank Sinatra, Brad Pitt öltözködési stílusát vehetjük szemügyre.

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.