info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Bak csillagjegy szülötte a divat és stílus világában

Bak csillagjegy szülötte a divat és stílus világában
Nézzünk szét asztrológiai szemlélettel a divat és stílus világában!
Divat horoszkóp Bak csillagjegy szülötteinek...

Mit mond az asztrológus azokról, akiknek a horoszkópjában a Bak csillagjegy dominál?

A Bak csillagjegyű személyek hajtóereje az, hogy gondosan megtervezett céljaikat lépésről lépésre kitartóan elérjék. Általában komoly, megfontolt és fegyelmezett emberek, akik gyakorlatiasak, néha kicsit „földhözragadtak”. Elsődleges számukra a munka világa, a választott hivatásban való előrejutás. Ez a fegyelmezett céltudatosság megjelenik öltözködésükben is. Komolytalan, túl laza vagy gyerekes öltözetet nem vesznek fel, a romantikus stílust sem kedvelik.

Asztro-divat Bak csillagjegyben születetteknek...

Hagyománytisztelők és bizonyos értelemben a konzervatív, klasszikus ruhatár hívei. Ritkán követik nyomon az aktuális divat trendeket.

A Bak jelét a föld elemi minősége hatja át...

A tél színvilága közel áll hozzájuk, színválasztásukban előnyben részesítik a „föld” színeket. Előszeretettel öltöznek feketébe, de vonzódnak a szürke és barna árnyalataihoz, amit olykor egy kis zölddel kombinálnak. A mostani divatszínek közül a padlizsán lilát, vagy a nagyon sötétkéket is viselhetik. A harsány, színes mintájú ruhákat elkerülik. Fiatalon komolyságuk, zárkózottságuk miatt kissé koravénnek hatnak, majd életük delén elkezdenek „fiatalodni”, színesebb ruhákat is megengednek maguknak. Ez persze soha nem lesz harsány, vagy feltűnő.

Általánosságban elmondható róluk, hogy egyszerű, az alkalomhoz illő öltözékben jelennek meg mindenhol. Ruhatárukban, ha körbenézünk, ott tartós, kényelmes, célszerű és praktikus darabokat találunk. Öltözködési stílusukat a mindenkori feladatuk határozza meg. Otthon a megszokott, akár kissé megkopott ruhákat hordják. Takarékosságra való hajlamuk miatt addig viselnek egy-egy ruhadarabot, míg az teljesen elhasználódik.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!

Munkahelyi megjelenésükre fokozottan ügyelnek, hiszen elsődleges célja életüknek az érvényesülés

  • Komoly egyéniségüknek megfelelően elegáns, konzervatív stílusban öltözködnek. Nők a kosztümöt szívesen viselik szoknyával, vagy akár nadrággal is. Mélyen dekoltált felsőket nem vesznek fel. Cipőből az elegáns, de nem túl magas fajtákat részesítik előnyben.
  • Férfiként nem okoz gondot számukra a munkahelyi előírásoknak megfelelő öltözet. Ez lehet a munkaruha, vagy irodában az öltöny. Ez utóbbit szigorúan nyakkendővel viselik, és ügyelnek arra, hogy az korrektül legyen megkötve.  Hivatalos fogadáson akár a frakkot is tudják elegánsan viselni.
  • Társasági eseményeken a Bak nők is képesek meglepetést okozni. Az egyszerű, de elegáns kis fekete estélyiben megjelenve, finom ékszerekkel, leengedett hajjal nagyon vonzóak tudnak lenni.

Kiegészítőik

  • Ékszereket keveset viselnek, viszont szeretik az órákat, amit akár medálként a nyakukban is hordhatnak. A fából vagy bőrből készült ékszerek, kiegészítők vonzzák őket, esetleg az ónix vagy obszidián darabok.
  • Ruházatukat mindig kiegészítik a táskák. Irodai öltözethez általában bőrből készült aktatáskát viselnek, ami mindig tele van pakolva. A hétköznapokra is a nagy, praktikus kialakítású, tartós darabokat keresik.  Ha kirándulnak, biztos, hogy hátizsákba pakolnak.
  • Vásárlásnál egyformán fontos számukra az ár, a tartósság és minőség. Leértékelések, akciók vonzhatják őket, hiszen megfontoltan költekeznek. A tartós, bőrből készült cipőkre, kabátokra költenek, ha úgy ítélik meg, hogy az szükséges számukra.

A Bak jegy eleganciájának képviselői 

Nőként Diane Keaton és Julia Ormond, férfiként Nicolas Cage, Anthony Hopkins, Király Viktor öltözködési stílusát vehetjük szemügyre.

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.