info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Bak csillagjegy szülötte a divat és stílus világában

Bak csillagjegy szülötte a divat és stílus világában
Nézzünk szét asztrológiai szemlélettel a divat és stílus világában!
Divat horoszkóp Bak csillagjegy szülötteinek...

Mit mond az asztrológus azokról, akiknek a horoszkópjában a Bak csillagjegy dominál?

A Bak csillagjegyű személyek hajtóereje az, hogy gondosan megtervezett céljaikat lépésről lépésre kitartóan elérjék. Általában komoly, megfontolt és fegyelmezett emberek, akik gyakorlatiasak, néha kicsit „földhözragadtak”. Elsődleges számukra a munka világa, a választott hivatásban való előrejutás. Ez a fegyelmezett céltudatosság megjelenik öltözködésükben is. Komolytalan, túl laza vagy gyerekes öltözetet nem vesznek fel, a romantikus stílust sem kedvelik.

Asztro-divat Bak csillagjegyben születetteknek...

Hagyománytisztelők és bizonyos értelemben a konzervatív, klasszikus ruhatár hívei. Ritkán követik nyomon az aktuális divat trendeket.

A Bak jelét a föld elemi minősége hatja át...

A tél színvilága közel áll hozzájuk, színválasztásukban előnyben részesítik a „föld” színeket. Előszeretettel öltöznek feketébe, de vonzódnak a szürke és barna árnyalataihoz, amit olykor egy kis zölddel kombinálnak. A mostani divatszínek közül a padlizsán lilát, vagy a nagyon sötétkéket is viselhetik. A harsány, színes mintájú ruhákat elkerülik. Fiatalon komolyságuk, zárkózottságuk miatt kissé koravénnek hatnak, majd életük delén elkezdenek „fiatalodni”, színesebb ruhákat is megengednek maguknak. Ez persze soha nem lesz harsány, vagy feltűnő.

Általánosságban elmondható róluk, hogy egyszerű, az alkalomhoz illő öltözékben jelennek meg mindenhol. Ruhatárukban, ha körbenézünk, ott tartós, kényelmes, célszerű és praktikus darabokat találunk. Öltözködési stílusukat a mindenkori feladatuk határozza meg. Otthon a megszokott, akár kissé megkopott ruhákat hordják. Takarékosságra való hajlamuk miatt addig viselnek egy-egy ruhadarabot, míg az teljesen elhasználódik.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!

Munkahelyi megjelenésükre fokozottan ügyelnek, hiszen elsődleges célja életüknek az érvényesülés

  • Komoly egyéniségüknek megfelelően elegáns, konzervatív stílusban öltözködnek. Nők a kosztümöt szívesen viselik szoknyával, vagy akár nadrággal is. Mélyen dekoltált felsőket nem vesznek fel. Cipőből az elegáns, de nem túl magas fajtákat részesítik előnyben.
  • Férfiként nem okoz gondot számukra a munkahelyi előírásoknak megfelelő öltözet. Ez lehet a munkaruha, vagy irodában az öltöny. Ez utóbbit szigorúan nyakkendővel viselik, és ügyelnek arra, hogy az korrektül legyen megkötve.  Hivatalos fogadáson akár a frakkot is tudják elegánsan viselni.
  • Társasági eseményeken a Bak nők is képesek meglepetést okozni. Az egyszerű, de elegáns kis fekete estélyiben megjelenve, finom ékszerekkel, leengedett hajjal nagyon vonzóak tudnak lenni.

Kiegészítőik

  • Ékszereket keveset viselnek, viszont szeretik az órákat, amit akár medálként a nyakukban is hordhatnak. A fából vagy bőrből készült ékszerek, kiegészítők vonzzák őket, esetleg az ónix vagy obszidián darabok.
  • Ruházatukat mindig kiegészítik a táskák. Irodai öltözethez általában bőrből készült aktatáskát viselnek, ami mindig tele van pakolva. A hétköznapokra is a nagy, praktikus kialakítású, tartós darabokat keresik.  Ha kirándulnak, biztos, hogy hátizsákba pakolnak.
  • Vásárlásnál egyformán fontos számukra az ár, a tartósság és minőség. Leértékelések, akciók vonzhatják őket, hiszen megfontoltan költekeznek. A tartós, bőrből készült cipőkre, kabátokra költenek, ha úgy ítélik meg, hogy az szükséges számukra.

A Bak jegy eleganciájának képviselői 

Nőként Diane Keaton és Julia Ormond, férfiként Nicolas Cage, Anthony Hopkins, Király Viktor öltözködési stílusát vehetjük szemügyre.

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

N. A. tanácsadó szakpszichológus

Kedves Krisztina! Az elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam. Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megintcsak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! :-) Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt - most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban - újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

K. Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.