Asztrológia a divat és stílus világában

Asztrológia a divat világában Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ha érdeklődsz az aktuális divat és stílusirányzatok iránt, és nyitott vagy az asztrológia felé, szívesen olvasgatsz horoszkópokat, akkor bizonyára nem véletlenül találtál rá cikkeinkre.
 • Gyakori, hogy a laikus érdeklődők csak a születési csillagjegyük (“horoszkópjuk”) alapján próbálnak tájékozódni, s azt tapasztalják, hogy a leírásokat nem, vagy nem teljesen tudják önmagukra vonatkoztatni.
 • Ennek a hátterében az áll, hogy egy egyén bepontosított személyes horoszkópja lényegesen több elemet tartalmaz, mint amiről tudomása van.

A „születési csillagjegy” nem más, mint az a csillagkép, melynek előterében tartózkodott a Nap a horoszkópban a születés időpontjában.

 • A születési csillagjegy domináns energiát jelent számunkra, ám a külvilággal való kapcsolatunkat, viselkedésünket, így öltözködési és stílusérzékünket sokkal jobban meghatározza az aszcendensünk.
 • Az aszcendens nem más, mint az élet színpadán eljátszandó kozmikus szerepünk, melyhez a megfelelő jelmezt kell magunkra öltenünk.
 • Fontos, hogy a mindenkori öltözetünk összhangban legyen az aktuális szerepszemélyiségünkkel.
 • Az aszcendens pozícióját a pontos születési óra, perc alapján lehet kiszámolni.
 • Érdemes megismerkedni vele, hiszen amellett, hogy elsődleges hatással van az öltözködésünkre, általánosan meghatározza azt, hogyan viszonyulunk a külvilághoz, hogyan képviseljük magunkat, mit és hogyan mutatunk meg önmagunkból másoknak.
 • Párkapcsolatban is dominál a hatása.

Öltözködj a

születési horoszkópodnak megfelelően!

Asztrológia és divat Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Az ascendens egy ösztönösen megélt tulajdonság együttesünk, melyre sok visszajelzést kapunk a külvilágból, hogy ilyennek látnak, ismernek meg bennünket mások. Emiatt akár hangsúlyosabbnak is érezhetjük életünkben az ascendensünk asztrológiai jegyét, mint a Nap születési pozícióját.
 • Természetesen az ascendens is csak egy, még ha nagyon hangsúlyos elem a horoszkópodból, tehát bárhol bármilyen leírást olvasgatsz, az sosem fog tökéletesen minden részletében passzolni Hozzád. Hiszen Te magad egy egyszeri és megismételhetetlen csoda vagy! Sokféle asztrológiai elem komplex kapcsolata, és nem egy kiragadott szelet.
 • Ha egy kicsit többet értesz már az alap asztrológiai jelzésekből, akkor vedd figyelembe azt is, hogy az ascendensed mellett az első horoszkóp házban található planétáid is befolyással vannak stílusérzékedre, öltözködési szokásaidra.

Egyébként pedig hallgass az ösztönös megérzéseidre, és öltözködj kedvedre!

A jó öltözködés titka, hogy aktuálisan jól érezd magad abban, amit éppen viselsz!

A harmónia legyen Veled!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola